BORBA UTROJE ĆE SE VODITI DO POSLEDNJEG KOLA: Mladost savladala jesenjeg prvaka i unela neizvesnost u prolećni deo!

Autor:

Sport

21.03.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika u Dračicu je imala šta da vidi u derbiju kola.

BORBA UTROJE ĆE SE VODITI DO POSLEDNJEG KOLA: Mladost savladala jesenjeg prvaka i unela neizvesnost u prolećni deo!

Foto: FK Mladost Dračić

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Kolubarske okružne lige u Dračiću odigran je derbi kola, a po nekima i prvenstva između ekipe Mladosti i Radnika. U prvom susretu u Ubu domaći tim je slavio rezultatom 4:1.

Republika

Prvu ozbiljniju priliku na meču stvorili su gostujući igrači kroz samo sredinu terena, ali je udarac prema golu Mladosti završio pored leve stative.

Odgovorili su gosti u 10. minutu kada je posle prekida lopta sa centra upućena u kazneni prostor Radnika, udarac glavom izbacuje golman gostiju u korner.

Iz tog kornera posle odlično ubačene lopte u gužvi u petercu se najbolje snalazi Dejan Đurđević koji dovodi Mladost u vođstvo od 1:0.

Do kraja poluvremena domaći tim je nešto boljom igrom stvarao prilike na polovini protivnika, ali je sve udrace bez problema ukrotio golman Luka Ječmenica.

Posle desetominutne pauze mogli su domaći da dupliraju prednost, ali je Ječmenica odličnom paradom izbacio loptu preko prečke.

Igrao se 66. minut kada su gosti dobili korner iz iste pozicije posle koje su domaći došli do vođstva, i ovoga puta je lopta završila iza leđa golmana, ali ovoga puta domaćeg.

Najbolje se u kaznenom prostoru snašao na prvoj stativi Aleksandar Jović, 1:1.

Od tog trenutka nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane, sve do osam minuta pred kraj regularnog toka meča.

Igrao se 82. minut kada je na ubačenu loptu Živaljevića odlično reagovao Vladan Đukanović koji loptu smešta u mrežu Radnika, 2:1.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, ovom pobedom Mladost i Radnik od ovog kola dele prvo mesto sa po 31. bodom, dok ekipa Trlića zauzima treću poziciju sa 30 bodova. 

Mladost (Dračić) - Radnik (Ub) 2:1 (1:0)

Mladost: Vidaković, Milivojević, Savković, Tajdić, Vujić (od 69' Stanojević), Đurđević, Đukanović (od 83' Nešić), Vlajković (od 69' Vasiljević), Đukić (od 83' Ivanović), Živaljević (od 90' Đuričić), Milošević

Radnik: Ječmenica, Mitrović, Jović, Miličić, Ilić (od 64' Jocić), Purešević (od 85' M. Luković), Živković (od 46' Savić), Mladenović, Jović, Damnjanović (od 55' Hadžić), F. Luković

U sledećem kolu Radnik dočekuje ekipu Senjak, dok Mladost igra opet na svom terenu, ovoga puta ugostiće sastav Rajca. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading