TRIJUMF TEŽI OD OČEKIVANOG: Povređeni Stepanović je pogotkom u nadoknadi vremena doneo tri boda - spektakularan gol Nedeljkovića!

Autor:

Sport

25.04.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč, borba po celom terenu, svih 90 minuta.

TRIJUMF TEŽI OD OČEKIVANOG: Povređeni Stepanović je pogotkom u nadoknadi vremena doneo tri boda - spektakularan gol Nedeljkovića!

Foto: FK Šiljakovac 1977

Juče su na programu bili mečevi devetog, zaostalog kola Međuopštinske lige Beograd (grupa C) u kojem je sastav Podunavca iz Ritopeka ugostio ekipu Šiljakovca 1977.

Republika

Domaći tim je u ovaj meč ušao sa samo tri osvojena boda, što je bilo dovoljno za plasman na pretposlednje mesto na tabeli, dok su gosti bili na trećem mestu, sa sedam bodova zaostatka za liderom.

Nisu bili uslovi idealni za odigravanje zaostalog kola, i na to je najviše uticalo nešto hladnije vreme uz kišu, koja je dovelo do natopljenog i klizavog terena. Radni dan, i poslovne obaveze, "osakatile" su timove da ne budu u najjačim sastavima.

Tokom prvih 45 minuta golova nije bilo, pokazan je samo jedan žuti karton, gostujući igrač, Marko Vasilov je "požuteo". Za vreme pauze izvršena je jedna izmena u redovima Šiljakovca, dok su domaći nastavili sa startnih 11.

Republika

Foto: FK Šiljakovac 1977

Ceo "plen" ide gostima

Na isteku 54. minuta viđen je spektakularan pogodak Nikole Nedeljkovića, kojim su gosti poveli 1:0. Krenuli su domaći nakon toga dosta otovrenije ka golu rivala, 13 minuta nakon prvog, viđen je drugi gol na meču. Izjednačenje Podunavca kreirao je Stefan Đorđević.

Kako je vreme odmicalo, gosti su pokušavali da vrate vođstvo na svoju stranu, ali im to nije polazilo za rukom. Trener Spasojević je u 83. minutu uveo iskusnog golgetera Željka Stepanovića, koji je pogotkom u samom finišu meča postavio konačnih 2:1 u korist Šiljekovca.

Podunavac (Ritopek) - Šiljakovac 1977 1:2 (0:0)

Podunavac: Smiljanić, Bojić, Dakić (od 69' Tanasijvić), Simić, Mladenović, Marjanović, Đorđević, Lukić, Nikolić, Đorđević

Šiljakovac: Živanović, Vasilov, R. Nedeljković (od 46' Dragović), Antonić (od 83' Stepanović), I. Petrović, N. Nedeljković, L. Petrović, Jakovljević (od 55' Mirković), Simić, Marinković, P. Petrović 

Već za vikend igra se 11. kolo prvenstva, Šiljakovac gostuje ekipi Umčari, dok sastav Podunavca ovoga puta dočekuje Veliki Borak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading