JAKO TEŽAK MEČ ZA IGRAČE OBA TIMA: Vodili su gosti sa dva gola razlike, imao je prednost i domaćin na svojoj strani, ali je na kraju došlo do podele bodova!

Autor:

Sport

25.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi kojim sigurno ne mogu biti gosti zadovoljni.

JAKO TEŽAK MEČ ZA IGRAČE OBA TIMA: Vodili su gosti sa dva gola razlike, imao je prednost i domaćin na svojoj strani, ali je na kraju došlo do podele bodova!

Foto: Printscreen

U okviru 13. kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Vučak ugostila je sastav Petrijevca iz Petrijeva. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednje pozicije na tabeli (sedam osvojenih bodova), dok su gosti bili na trećem mestu sa bodovnim saldom na koti 25.

Republika

Nisu bili idealni uslovi za igru, loše vreme dovelo je do ne tako sjajnog terena, što je uticalo na prikazanu igru od strane igrača oba tima. Poveli su gosti nakon osam minuta igre, strelac za Petrijevac bio je Tomislav Živković iz slobodnog udarca., 0:1. 

Pet minuta od vođstva zadesio je peh goste, povredio se napadač Aleksandar Kuzmanović, što je dovelo do promene, njega je na terenu zamenio Vladimir Alabašoski. Igralo se uglavnom na sredini terena, domaći su velikom borbom sprečavali rivala da stigne do izgledne prilike za postizanje pogotka.

Republika

Foto: FK Petrijevac Petrijevo

Krajnji ishod

U finišu prvog dela meča Živković svojim drugim pogotkom uvećava prednost Petrijevca na 2:0. Nastavak meča doneo je potpuno neprepoznatljivu igru gostiju, što su domaći znali da iskoriste.

U  62. minutu Suad Selimovski smanjio je zaostatak svog tima na gol razlike, dok je pet minuta kasnije Miroslav Živković sa penala izjednačio, Vučak se vraća u meč. Ubrzo nakon toga potpun preokret, Uroš Sokolović pogađa za 3:2 u korist domaćina.

Ubrzo nakon toga trener gostiju, Petar Ćulum uveo je dva igrača sa klupe, koji su bili jako bitni za krajnji ishod utakmice u samom finišu iste. Nakon šuta na isteku 89. minuta lopta je od golmana domaćih, Živkovića, završila u mreži, konačnih 3:3.

Vučak - Petrijevac 3:3 (0:2)

Vučak: N. Živković, Jovanović, D. Živković, Zlatković, Nikolić, Selimovski (od 68' Pavković), M. Živković (od 87' Kalaba), Petković, Sokolović, Jovanović, Tomić (od 68' Marinković)

Petrijevac: Pirić, Kostić, Zlatković (od 77' Stojković), Kojić (od 68' Petrović), Jovanović, Ivković, Bosnić (od 77' Stošić), Nikolić (od 68' Krstić), Živković, Janković, Kuzmanović (od 13' Alabašoski)

U sledećem kolu sastav Petrijevca ugostiće aktuelnog lidera na tabeli, da je rezultat na ovom gostovanju bio povoljniji za goste, sigurno je da bi taj meč mogao uneti i dodatnu neizvesnost u borbi za titulu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading