KO BI REKAO: Domaći su sa dva igrača manje uspeli da stignu do preokreta i trijumfa!

Autor:

Sport

25.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

11 žutih, dva crvena kartona, vođstvo gostiju do samog finiša, ali na kraju ceo plen ostaje domaćinu.

KO BI REKAO: Domaći su sa dva igrača manje uspeli da stignu do preokreta i trijumfa!

Foto: FK Sinđelić Lipnica

U okviru 19. kola Međuopštinske lige Jadar ekipa Sinđelića iz Lipnice ugostila je sastav Jelava, domaći tim je u ovaj meč ušao sa treće pozicije (36 osvojenih bodova), dok su gosti bili na sedmom mestu sa 11 bodova manje.

Republika

Odlična utakmica odigrana je na terenu u Lipnici pred oko 100-tinak gledalaca, od prvog minuta borba je bila za svaku loptu i svaki deo u polju. Prva promena rezultata viđena je na isteku 36. minuta kada je Jovan Adakalić pogodio za vođstvo Jelava, to je ujedno bio i konačan ishod nakon prvih 45 minuta. 

Sudija Dimitrijević je pokazao po jedan žuti karton na igračima oba tima tokom prvog poluvremena. Za vreme pauze domaći su izvršili jednu izmenu, što je dovelo do određenih promena u taktici i postavci igre. 

Republika

Foto: FK Sinđelić Lipnica

Teren u Lipnici

Drugi deo meča bio je dosta sadržajniji u odnosu na prvi, domaći su kako je vreme odmicalo krenuli na sve ili ništa, ali su isto tako i učestalim prekidima sprečavali da rival dođe do prilike da reši utakmicu.

Nova promena rezultata viđena je u 83. minutu kada je Milan Pavlović pogodio za 1:1. I pored toga što su domaći od 60. minuta bili sa igračem manje, odnosno od 78. sa dva, uspeli su da dođu do izjednačenja.

U dubokoj nadoknadi vremena Danilo Cvijanović savladao je golmana Jelava, Radića, 2:1 za Sinđelić, opšte oduševljenje navijača i igrača domaćih. To je ujedno bio i konačan ishod susreta.

Sinđelić (Lipnica) - Jelav 2:1 (0:1)

Sinđelić: Stefanović, Savić (od 46' Stojaković), Janjić, Crnogorčević, Lazić, Marković, Pavlović, Despotović, Cvijanović, Filipović, Perić

Jelav: Radić, Nikolić, M. Miletić, Đukić, Jovanović, Novaković, Matić, Radojčić, I. Miletić, Zarić, Adakalić (od 86' Bakić) 

Kakav je susret odigran u Lipnici dovorni govori broj žutih i crveni kartona, prvih je bilo 11, dok je drugih bilo dva, oba u redovima Sinđelića, koji je sa dva igrača manje u polju uspeo da stigne do preokreta i trijumfa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading