JEDAN NIZ PORAZA ĆE SIGURNO BITI PREKINUT: Timovi u ovaj duel ulaze sa imperativom pobede zbog finiša sezone!

Autor:

Sport

25.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vinogradar u Riljcu dočekuje "fenjeraša" iz Donjeg Ribnika.

JEDAN NIZ PORAZA ĆE SIGURNO BITI PREKINUT: Timovi u ovaj duel ulaze sa imperativom pobede zbog finiša sezone!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U okviru 24. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Vinogradara (Riljac) ugostiće sastav Ribnika iz Donjeg Ribnika, meč se igra u nedelju, 28. aprila od 14 časova.

Republika

Nedeljni domaćin od starta prolećnog dela prvenstva igra u jako promenjivoj formi, glavni razlog za to je svakako prisutnost igrača na utakmicama, odnosno izostanak pojedinaca zbog privatnih obaveza, ali i kartona, povreda.. Samo pet bodova na osam utakmica ove kalendarske godine osvojili su fudbaleri Vinogradara.

Trenutno se tim Vinogradara nalazi na 16 osvojenih bodova, samo četiri boda su stigla sa gostovanja, dok su 12 zabeležena pred domaćim navijačima. Sada će tim imati priliku da na svom terenu protiv "fenjeraša" stigne do trijumfa kako bi uhvatio priključak za sredinu tabele.

Republika

Foto: FK Vinogradar Riljac

Očekuje se i solidan broj navijač

Iz Riljca je povodom nedeljnog meča stigla poruka sledeće sadržine:

- Ako se vratimo tradiciji igrano sa jednim velikanom trsteničkog fudbala, nažalost zadnjih godina situacija sa njima nije sjajna, što se održava i na plasman na tabeli. Sada su polako krenuli uzlaznom putanjom i nadam se da će se što pre vratiti na staze stare slave. Kod nas je situacija toplo-hladno, očekujem dobar odziv igrača i nadam se da ćemo do kraja sezone "lakšim" rasporedom stići do boljeg plasmana.

Nedeljni gost u Riljcu biće klub sa bogatom istorijom, koji trenutno proživljava jako težak period, ali je bitno da niko ne planira da odustane. Sastav iz Donjeg Ribnika se nakon 22 odigrane utakmice nalazi na poslednjem mestu na tabeli, sa 13 osvojenih bodova.

Imajući u vidu da se na kraju sezone planira reorganizacija liga, sam plasman na tabeli neće zavisiti u velikoj meri za rang takmičenja za sledeću takmičarsku godinu, ali je svakako cilj da se što više "podeblja" bodovni saldo do kraja prvenstva.

Sastav Ribnika u dosadašnjem prvenstvu nije uspeo da donese bodove sa gostovanja, pa će igrači biti pod velikim motivom da se niz od deset ligaških poraza prekine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading