JOŠ UVEK IMA ŠTA DA POKAŽE: Mesi došao do neverovatnog podviga u MLS ligi! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.05.2024

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac pokazuje zašto je jedan od najboljih svih vremena.

JOŠ UVEK IMA ŠTA DA POKAŽE: Mesi došao do neverovatnog podviga u MLS ligi! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Intera iz Majamija  ostvarili su ubedljivu pobedu rezultatom 6:2 nad Njujork Red Bulom u MLS ligi. Meč je obeležio argentinski ćarobnjak Lionel Mesi, koji je zabeležio čak pet asistencija, postavši prvi igrač u istoriji lige koji je uspeo da ostvari ovakav podvig.

Osim toga, Mesi je takođe bio strelac na ovom meču, što je samo dodatno učvrstilo njegovu poziciju kao vodećeg strelca lige, zajedno sa saigračem Luisom Suarezom, sa deset postignutih golova. 

Mesi i Suarez nastavljaju da dominiraju u MLS ligi. Njih dvojica su sada najbolji strelci lige sa po deset golova, dok Mesi istovremeno drži rekordni broj asistencija u takmičenju – čak 12. Njihova sjajna forma predstavlja ozbiljan izazov za protivničke timove, dok navijači ne mogu da dočekaju svaki naredni meč kako bi videli šta će ova dvojica majstora fudbala prirediti na terenu.

Inter se trenutno nalazi na prvom mestu tabele Istoka sa 24 boda, čime su potvrdili svoj status jednog od najozbiljnijih timova u ligi. Sa sjajnim rezultatima i impresivnom igrom, Inter je postao tim kojeg svi protivnici ozbiljno shvataju i koji predstavlja glavnog favorita za osvajanje titule.

Trener ekipe iz Majamija, Herardo Martino nije krio oduševljenje nakon meča, ističući značaj Mesiovih asistencija i gola.

- Svi golovi su bili veoma značajni, ali Leo je danas uradio nešto istorijsko sa pet asistencija i golom. Ne mogu da zaboravim ni Suarezova tri gola, kao i ni Rohasova dva. Njegov prvi gol bio je neverovatan, ali zbog tehničkog aspekta kod Leove asistencije, odabraću Suarezove makazice kao omiljeni gol - istakao je Martino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading