SUAREZOVO LUDILO NE PRESTAJE NI U 37. GODINI: Urugvajac napravio šokantan potez na utakmici! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.04.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako da obuzda svoj temperament.

SUAREZOVO LUDILO NE PRESTAJE NI U 37. GODINI: Urugvajac napravio šokantan potez na utakmici! (VIDEO)

Foto: Inter Miami

Fudbaleri Intera iz Majamija ispali su iz KONKAKAF Kupa Šampiona od Montereja pošto su poraženi ukupnim rezultatom 5:2 i tako razočarali svoje navijače. Igrač ovog američkog tima, Luis Suarez ponovo je pokazao svoj buran temperament i na taj način dokazao da su godine samo broj i da zrelost ne dolazi sa njima.

Naime, Urugvajac je u u 41. minutu prilikom borbe za poziciju u kaznenom prostoru, uhvatio, savio i bacio na teren rvačkim potezom štoprea Montereja, Viktora Gusmana i bukvalno mu slomoio ruku. Meksički defanzivac je pao na travu i urlao od bolova sve vreme, nakon čega mu je ukazana medicinska pomoć.

VAR nije gledao ovu situaciju, a Suarez je prošao nekažnjeno nakon ove stravične situaicje. Bivši fudbaler Barselone i Liverpula poznat je po svojoj prekoj naravi, ali mislilo se da će sa godinama steći i zrelost, ali to nije slučaj kod njega. On je u prošlosti imao slične ispade u dresovima Redsa i Ajaksa kao i u nacionalnom timu Urugvaja. 

Suarez je dok je igrao za 'kopljanike' ujeo fudbalera PSV-a Otmana Bakala, štopera Čelsija Branislava Ivanovića i u reprezentaciji Urugvaja, 2014. godine na Svetskom prvenstvu kada je takođe ugrizao Đorđa Kjelinija. Definitivno je da ne ume da kontroliše svoj bes i da upravo taj temperament nekad i kvari utisak o njegovim fanstatičnim napadačkim sposobnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading