LEGENDA UKAZALA NA VELIKI PROPUST PARTIZANA: 'On je potrebniji od Lesora!'

Autor:

Sport

09.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Prilično smo spori bez Egzuma.''

LEGENDA UKAZALA NA VELIKI PROPUST PARTIZANA: 'On je potrebniji od Lesora!'

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su prošle sezone bili u daleko boljem položaju nego ove. U AdmiralBet ABA ligi došli su do trofeja nakon čitave decenije, dok su Evroligi izborili plasman u Top 8 fazu. Bili su nadomak fajnal-fora, ali je iskusna ekipa Real Madrida i pored zaostatka od 2:0 u seriji uspela da ode dalje i na kraju osvoji titulu.

Ova takmičarska godina deluje razočaravajuće i ispod očekivanja. Morile su povrede igrače crno-belih, a i sam roster je nekako slabiji nego prošle sezone. Partizan je letos ostao bez Matijasa Lesora koji je bio motor ekipe i postao miljenik navijača, Dantea Egzuma i Jama Madara. 

Mnogi su saglasni sa tim da se odlazak najviše oseća i nedostaju ovo ekipi Partizana. Međutim, sa tom konstatacijom nije saglasan i legendarni košarkaš crno-belih, Miroslav Mića Berić. On je istakao da ovoj ekipi fali Egzum.

Foto: Starsport

Dante Egzum

- Nekako ta njegova energija, bio je motor tima, koji je ubrzavao. Prilično smo spori bez Egzuma, Doužer je drugi tip igrača, mislim da još nije svestan da može daleko brže i on. Ako bi sad pričali e da su tu Egzum i Lesor, ali ako bi morao da biram koji je igrač najviše nedostajao da Partizan ponovi prošlu sezonu, između Lesora i Egzuma, rekao bih Egzum. Daleko je više potrebniji Egzum ovom timu nego Lesor. Ne treba da zaboravimo da je Lesor negde od februara, marta bio u padu, otprilike kada je dogovorio transfer u Panatinaikos. To je bio sasvim jedan drugi Lesor i Partizan je najbolje utakmice igrao, ne bez Lesora, on je imao značajnu ulogu, borio se, ali nije više bio to što je bio. Ovom timu Partizana najviše nedostaje ona energija Dantea Egzuma - naveo je Berić u podkastu "'Pick and roll sa Mićom Berićem'".

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Berić

Egzum ove sezone u proseku beleži 8,1 poen, 2,7 skokova, 2,9 asistencija u dresu Dalas Maveriksa u NBA ligi, a u poslednje vreme pogodio je nekoliko veoma važnih šuteva u završnicama mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading