U BEOGRADU JE LUDNICA! Egzum: "Srbija ne može da se poredi sa Amerikom"!

Autor:

Sport

08.04.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac stalno priča o iskustvu u Partizanu.

U BEOGRADU JE LUDNICA! Egzum: "Srbija ne može da se poredi sa Amerikom"!

Foto: Tanjug/AP

Bivši košarkaš Partizana, Dante Egzum, otkrio je svoje utiske o atmosferi na utakmicama u Srbiji i u Sjedinjenim Američkim Državama. Egzum je istakao da mu je navijanje u Srbiji ostavilo snažan utisak, te da je to iskustvo imalo veliki uticaj na njegovu karijeru.

Egzum je istakao da je atmosfera na utakmicama u Srbiji neuporediva sa onom u SAD.

- Bilo je dobro, ali u Srbiji je drugačije. Ne želim da kažem ništa loše za navijače Dalasa, ali preko okeana je potpuno drugačije sa navijanjem. Ljudi koji vode navijanje uopšte ne gledaju utakmice. Bilo je glasno, ali osetio sam mnogo drugačiju atmosferu u Evropi - izjavio je Egzum.

Egzum je pokušao da dočara atmosferu koju je doživeo u Srbiji, ističući teškoće koje nosi igranje u hali Crvene zvezde - Pioniru.

- Igrati za Partizan i otići u halu Crvene zvezde, u Pionir - teško je, ljudi. Igrali smo pet utakmica sa njima u finalnoj seriji, dve u gostima. Definitivno teška atmosfera. Verujem da će i ovde biti vatrenija atmosfera kada dođe do plej-ofa, ali da, definitivno me to iskustvo naviklo i očvrsnulo - naglasio je Egzum.

Trenutno, Dalas Maveriksi se nalaze u plej-of zoni, zauzimajući peto mesto sa 48 pobeda i 30 poraza. Egzum je, inače, postigao 14 poena i pogodio trojku za produžetak meča u kojem je njegov tim naposletku Hjuston rezutatom (147:136).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading