POBEDA, PA PRIPREMA ZA PLEJ-OF! Željko Obradović pred Zadar: Moramo da nađemo motiv!

Autor: M. M.

Sport

07.04.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan želi revanš za poraz u decembru.

POBEDA, PA PRIPREMA ZA PLEJ-OF! Željko Obradović pred Zadar: Moramo da nađemo motiv!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 19.00 dočekuju Zadar u okviru 26. kola AdmiralBet ABA lige, a trener aktuelnog šampiona Željko Obradović izneo je utiske uoči duela u Beogradskoj areni .

Biće to prilika za revanš crno-belih pošto su u decembru poraženi od hrvatskog predstavnika (84:68).

- Igramo protiv tima koji je odigrao izvanrednu utakmicu sa nama u prvom delu prvenstva. Treba da nađemo motiv, bez obzira na to što se već zna pozicija na tabeli, da odigramo dobru utakmicu u ovom delu takmičenja i da krenemo praktično da se spremamo za plej-of - rekao je Obradović.

O protivniku je pohvalno govorio i plejmejker Aleksa Avramović.

- Ekipa koja nas je porazila u prvom delu sezone. Imaju sjajan tim, roster igrača približne visine, slične građe i konstitucije. Igraju dobru košarku predvođeni MVP-ijem lige Lukom Božićem koji igra stvarno odlično. Imaju još igrača poput Drežnjaka, Ramljaka, Lakića, Mazalina, Žganeca koji igraju veoma dobro - kaže Aleksa i dodaje:

- Mi znamo da moramo pred našom publikom taj regularni deo takmičenja da zatvorimo pobedom, iako je rezultatski nebitna utakmica i za nas i za njih. Idemo puni motivacije, jer znamo da nas posle toga očekuje težak meč protiv Valensije gde znamo da moramo da pobedimo i nadam se da ćemo iz ove nedelje izaći sa dve pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading