ZADAVIO SINA I BACIO GA PRED MAJKU, A ONDA JE ISKASAPIO! Ubica Marko Nikolić nije dočekao pravdu!

Autor:

Hronika

07.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Mihailo (4) i Maja (38) pali od ruke pomahnitalog oca i supruga, koji je sebi presudio u zatvoru

ZADAVIO SINA I BACIO GA PRED MAJKU, A ONDA JE ISKASAPIO! Ubica Marko Nikolić nije dočekao pravdu!

Foto: MUP Srbije, privatna arhiva, estock

Slika i prilika užasa jednog strašnog čina otelotvorena je u činu ubistva nevinog deteta (4) i njegove majke Maje Đorđević (38). Niko nije osuđen za ovaj zločin - jedini okrivljeni, Marko Nikolić (43), izvršio je samoubistvo u zatvoru 30. decembra 2017.

Ubistvo žene dogodilo se 12. jula iste godine u Centru za socijalni rad u Rakovici i to je bio nezapamćen zločin jer mu je prethodilo i ubistvo deteta.

Foto: MUP Srbije

Marko Nikolić

SUSTIGAO I PREKLAO

Epilog ovog slučaja dogodio se u tami zatvorske ćelije - okrivljeni Nikolić je komadićem ogledala uspeo da nanese sebi smrtonosne povrede i dan kasnije, uoči Nove godine, preminuo je. Uzalud je zatvorski stražar pokušao da ga spreči u naumu i sam je završio povređen kada mu je prišao.

A taj zločin izgledao je kao najgora filmska drama, kojoj je prethodila noćna mora. Otac je zadavio malog Mihaila, njegovo telo smestio u automobil i uputio se u Centar za socijalni rad Rakovica da bi ga mrtvog predao majci.

Susreli su se u holu. Telo deteta, kako su govorili očevici, bacio joj je pod noge i izvadio sečivo. Počela je da beži, ali Marko je bio brži. Sustigao ju je i ubadao do smrti. Krvarila je, umirala u saznanju da je uništen ne samo njen život već i život koji je darovala, da je ubijen njen sin.

Foto: Privatna arhiva

Maja Đorđević

ZAJEDNO POČIVAJU

Tri radnika Centra za socijalni rad potrčala su da pomognu nesrećnoj ženi, ali su i sami povređeni. Srećom, dvojica komunalnih policajaca, koji su se našli na licu mesta, obuzdali su Nikolića, vezali su ga i predali MUP.
Za to vreme ekipa Hitne pomoći prišla je da pomogne Mihailu. Uzalud su 40 minuta pokušavali da ga vrate u život, a na Majinom masakriranom telu izbrojali su više od deset uboda nožem, od kojih je koban bio ubod u vrat.
Maja i Mihailo počivaju u zajedničkoj grobnici, jedno kraj drugog.

Porodica ubice: Zauvek u našim srcima?!

Nikolić je sahranjen u tajnosti na Centralnom groblju, po želji njegove porodice. Na grobu je primećen samo jedan venac, od članova najuže porodice, na kome je pisalo: "Ostao si zauvek u našim srcima! Mama, tata i brat."

Porodica posle njegove smrti nije želela da daje izjave za medije.

- Pet meseci niko nas nije pozvao da čuje pravu istinu. Niko nije hteo da čuje Markovu istinu - rekli su, braneći do kraja sina-monstruma.

Foto: Privatna arhiva

Marko Nikolić ubio sina

Monstrum se branio: Ja sam žrtva!

Monstrum je na saslušanju krivicu prebacivao na ubijenu suprugu, a malog Mihaila nije pomenuo.

- Treba da idem u zatvor, zaslužio sam! Ceo život sam loš čovek, zato sam ovde gde sam sada - rekao je kratko tužiocima Nikolić, kome je pretila maksimalna kazna od 40 godina zatvora.

Ipak, iako je priznao da je svestan šta je uradio i da za to treba da bude kažnjen, rekao je:
- Ceo život sam bio šikaniran, ja sam žrtva žene i njenih lažnih svedoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading