BEBU UBIO PESNICAMA! Supruga krila zločin muža monstruma!

Autor:

Hronika

07.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo je otkriveno tek kad je petomesečna Leonora sahranjena

BEBU UBIO PESNICAMA! Supruga krila zločin muža monstruma!

Foto: Privatna Arhiva

Ferdi Jašari iz Zemuna ubio je pesnicama svoju petomesečnu bebu Leonoru 23. novembra 2018. Zločin se dogodio u porodičnoj kući, a monstruozno ubistvo je otkriveno tek kad je detence sahranjeno, a Jašari se napio i priznao sve majci Afroditi.

ŠOKIRANA BAKA

Monstrum je u večernjim časovima u Ulici Bački Ilovik pesnicama izudarao bebu, koju je nakon toga, s teškim povredama, majka Milena odvela u Zemunsku bolnicu. Malena Leonora je nekoliko dana kasnije preminula, a imala je prelom rebara, brojne podlive i masnice po telu, ali i povrede unutrašnjih organa.

Sin mi je, ali mu ne opraštam

Jašarijeva majka je ispričala da joj je sin ispričao da ga je probudio bebin plač:

- Možda je bio nervozan i zato što je krizirao za drogom. Odmah sam ga prijavila policiji. Inspektori su brzo došli i odveli ga. Sin mi je i žaliću ga, ali neću moći da mu oprostim.

U tužilaštvu se Jašari branio da je dete pretukao u rastrojstvu zbog narkomanske krize. Njegova majka je ispričala medijima da je za smrt unuke saznala dok je bila u Nemačkoj.

- Snaja mi je iz bolnice javila da je dete preminulo od stomačnog virusa jer, navodno, lekari nisu intervenisali na vreme. Šokirana i zatečena, odmah sam se vratila u Srbiju da budem s porodicom - ispričala je Afrodita.

Foto: facebook

Ferdi Jašari ubio ćerku, supruga prikrivala zločin

Kako je rekla, ubrzo se ispostavilo da ju je snaja Milena lagala.

- Zbog povreda koje je Leonora imala nadležni su posumnjali u uzrok smrti i poslali policiju i forenzičare da pregledaju kuću mog sina i snaje. Milena je tada Ferdija policiji predstavila kao komšiju jer se skrivao zbog ranijih prijava za nasilje. Ona policiji nije priznala da je moj sin pretukao njihovu ćerkicu, već ga je sve vreme pokrivala - govorila je potresena žena.

SUOČAVANJE

Rekla je i da se zastrašujuća istina saznala nakon što je njena unuka sahranjena na groblju u Sremčici.

- Živeli smo u zabludi, misleći da je dete preminulo zbog bolesti. A onda, nekoliko sati nakon sahrane, sin mi je sve priznao. Pio je rakiju, verovatno utučen zbog onoga što je učinio. Primetila sam da ga nešto muči, pa sam ga pitala zbog čega je takav. Oborio je glavu i rekao: "Mama, ja sam kriv za smrt ćerke i mnogo se kajem. Nemam više gde da bežim. Moram da se suočim s kaznom" - ispričala je Afrodita.

Povećali mu kaznu na 16 godina

Jašariju je u februaru prošle godine kazna zatvora povećana sa 14 na 16 godina. Njegov branilac se žalio u maju 2022, po novoj presudi je dobio 14 godina, a Apelacija je po žalbi tužilaštva preinačila na 16.

- Jesam kriv. Ali nisam ubica, nisam hteo to namerno da uradim. Kajem se. Hteo sam da je smirim. Nisam hteo da je udarim pesnicom. Nisam imao kontrolu zbog droge. Udario sam je po butini i dva puta pesnicom iza glave - ispričao je ranije Jašari pred većem Višeg suda u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading