KONAČNO: Crna serija je prekinuta - nada u ostvarenje ciljeva i dalje tinja! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.04.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko se nadao uspehu u ovom momentu...

KONAČNO: Crna serija je prekinuta - nada u ostvarenje ciljeva i dalje tinja! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Fudbaleri Torlaka iz Kumodraža vezali su šest uzastopnih neuspeha u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ali se sa gostovanja na stadionu podno Nebojšine kule vraćaju sa tri boda u džepu.

 

Meč koji je i za domaćine imao veliki rezultatski značaj, s obzirom da se i oni nalaze nadomak zone ispadanja, rešen je u uvodnim minutima drugog poluvremena.

Nakon centaršuta iz slobodnog udarca sa pozicije levog krila, najviši u "buketu igrača" bio je dvadesetpetogodišnji Mile Janković koji je zahvatio loptu glavom, a ona je završila uz samu desnu stativu golmana Milutina Marića koji nije uspeo da spreči da se njegova mreža zatrese. Igrao se 54. minut.

 

 

Treba napomenuti da je glavni sudija meča Petar Vasić imao pune ruke posla i čak osam puta je morao da se lati za džep. Pet igrača kumodraške ekipe su "požutela", dok su istu sankciju zaadila dva fudbalera sastava sa Dorćola, kao i pomoćni trener Dorćolaca, Miloš Vulović.

- Srpska liga Beograd, 21. kolo:

GSP Polet Dorćol (Beograd) - Torlak (Kumodraž) 0:1 (0:0)

Strelac: M. Janković u 54. minutu za Torlak

Stadion: FK GSP Polet Dorćol

Sudija: Petar Vasić

Žuti kartoni: M. Daraboš, N. Marušić, M. Vulović (GSP Polet Dorćol); D. Jovančić, M. Milovanović, P. Petrović, M. Jovančić, M. Rnić (Torlak)

GSP Polet Dorćol (Beograd): Marić, Tošić, Stojanović, Lakić, Radulović (Mijušković), Jovanović, Nikolić (Đelmaš), Spasić (Bjelajac), Marušić (Nedeljković), Đorđević (Maksimović), Daraboš.

Torlak (Kumodraž): Rnić, Cvetković, D. Jovančić (Jovanović), Janković, Pražić, Milentijević (Ilić), Todorović (Zečević), Petrović (Živanović), Milovanović, Marković, M. Jovančić.

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Slavlje nakon punih pet meseci

 

Trijumfom na Dorćolu ekipa Torlaka je stigla do 16 prvenstvenog boda i u ovom momentu, devet kola pre kraja takmičenja, nalazi se četiri koraka iza BASK TEK-a koji se nalazi na poziciji koja vodi u baraž za opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Priliku da uđu u pobednički seriju, fudbaleri torlaka će imati narednog vikenda kada će ugostiti novobeogradski Brodarac, dok će GSP Polet Dorćol pokušati da stigne do bodova u utakmici protiv Budućnosti u Dobanovcima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading