ISTORIJSKO OSTVARENJE: "Radnička klasa" izvukla sedmicu - rezultat koji će ostati upisan u klupskim analima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.04.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj uspešne serije...

ISTORIJSKO OSTVARENJE: "Radnička klasa" izvukla sedmicu - rezultat koji će ostati upisan u klupskim analima!

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri Miljakovca u poslednjih pet prvenstvenih mečeva zabeležili su četiri trijumfa i jedan remi, tako da su možda i najznačajniji meč prolećnog dela sezone dočekali u dobrom raspoloženju sa jasnom željom da sruše velikog rivala i uključe se u borbu za sam vrh tabele.

 

Prethodnog vikenda na startu prolećnog dela sezone u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" popularna "radnička klasa" je savladala Resnik rezultatom 5:2, čime su fudbaleri Miljakovca najavili dobra ostvarejna u drugom delu sezone, ali je usledio hladan tuš na stadionu FK Rakovica protiv T6 Nike Lepušnice.

Gosti su golovima Vasilija Popovića u 20. i Filipa Markovića u 39. minutu stigli do dva gola predsnoti, da bi prava rapsodija usledila u nastavku igre kada su fudbaleri T6 Nike Lepušnica još pet puta pronalazili put lopti do mreže nemoćnog Branka-Ninoslava Jovanovića.

U strelce su se redom upisivali Uroš Milinković i Nikola Simonović, dok je Nenad Stojanović stigao do het-trika za samo 19 minuta igre.

Foto: FK Miljakovac

Sve je rečeno u samo par redova

 

- Međuopštinska liga Beograd - "grupa B", 11. kolo:

Miljakovac (Beograd) - T6 NIKA Lepušnica (Glogonjski rit) 0:7 (0:2)

Strelci: V. Popović 20`, F, Marković 39`, U. Milinković 50`, N. Stojanović 71`, 85`, 90`, N. Simonović 75`

Stadion: FK Rakovica

Sudija: Aleksandar Čumić

Žuti kartoni: F. Ranković, A. Tripković, N. Tašić, M. Škara (Miljakovac); V. Kečan, N Timotijević (T6 NIKA Lepušnica)

Miljakovac (Beograd): B. Jovanović, Manić, Zdravković (Stojićević), Ćirković, Tašić (A. Dimitrov), Ranković, S. Dimitrov (Bašić), V. Jovanović, Ćirković (Dedeić), Tripković (Vukmirovic), Škara.

T6 NIKA Lepušnica (Glogonjski rit): B. Mladenović, Tasić, Pavić (Gojčinović), Marković (Odžić), Runić (N. Mladenović), Milinković, Slavković (Stojanović), Popović, Milojević, Timotijević, Kečan (Simonović).

 

Treba napomenuti da i pored ubedljivog poraza, u redovima Miljakovca optimizam ne jenjava, a treba posebno istaći da je poraz u navedenom meču drugi najubedljiviji u istoriji Miljakovca. "Radnička klasa" je polovinom meseca maja prethodne godine doživela neuspeh u duelu sa Bežanijom, kada je ekipa sa stadiona u Vojvođanskoj ulici slavila sa 8:0.

Kada je reč o nstavku takmičenja, narednog vikenda Miljakovac gostuje OFK Crvenki u Borči, dok će T6 NIKA Lepušnica na svom sjajnom sportskom objektu ugostiti OFK Lug 2020.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading