DOŠLO JE VREME ZA JOŠ JEDNU PROMENU: Nakon tri godine, crveno-beli predstavili nove dresove - uz tradicionalne, opremom će dominirati i zlatna boja! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.04.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadaju se da će u novoj sportskoj opremi ponovo zakoračiti nekadašnjim stazama uspeha.

DOŠLO JE VREME ZA JOŠ JEDNU PROMENU: Nakon tri godine, crveno-beli predstavili nove dresove - uz tradicionalne, opremom će dominirati i zlatna boja! (FOTO)

Foto: FK Sevojno

Decenija i po je protekla od kako su fudbaleri Sevojna eliminisali Crvenu zvezdu iz nacionalnog kupa i kako su stigli i do međunarodne scene, a svi na stadionu "kraj Valjaonice", nadaju se da će ekipa uskoro ponovo zakoračiti ka vrhu srpskog klupskog fudbala.

 

U aktuelnoj sezoni u okviru Zone Zapadno-moravske, Sevojno trenutno zauzima petu poziciju na tabeli sa skorom od osam pobeda, dva remija i pet poraza, ali je bodovni zaostatak za liderom, užičkim Jedinstvom Putevi, nenadoknadiv i ekipa će morati da potraži put ka vrhu tabele u narednoj sezoni.

Nedavno se klupsko rukovodstvo, usled nešto slabijih rezultata, odlučilo na promenu šefa stručnog štaba, a sada su pristalice kluba obradovane još jednom novinom.

Naime, nakon pune tri godine, fudbaleri Sevojna će u narednom periodu nastupati u novoj sportskoj opremi, a tim povodom se i klub obratio javnosti zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Fudbalski klub Sevojno nastavlja blisku i uspešnu saradnju sa prodavnicom sportske opreme "Ardu Sport". Dosadašnji beli dresovi sa crvenom prugom (za igrače) i plavi (za golmane) koristili su se od sezone 2020/21 i sa nama proživeli najveće pobede od ponovnog osnivanja kluba. Jedinstven i moderan dizajn nove garniture usklađen je sa tradicionalnom sevojničkom kombinacijom između bele, crvene i zlatne boje. Debi je bio uspešan, kako za novog trenera, tako i za nove dresove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Sevojno (@fksevojno1950)

 

Premijeru u novoj sportskoj opremi Sevojno je imalo prethodnog vikenda kada su na svom stadionu rezultatom 4:1 savladali Zlatar iz Nove Varoši

Do kraja ligaškog dela takmičenja i podele na plej-of i plej-aut fazu, Sevojno će na svom terenu ugostiti Polet iz Trbušana i užičko Jedinstvo Puteve, dok će gostovati u Markovici, Prijepolju i Konjevićima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading