VIĆEVIĆ DEBITOVAO POBEDOM: Oparnica i Nedović po dva puta tresli mrežu rivala!

Autor:

Sport

31.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija "Jarčeva" protiv tima iz Nove Varoši.

VIĆEVIĆ DEBITOVAO POBEDOM: Oparnica i Nedović po dva puta tresli mrežu rivala!

Foto: FK Sevojno

U okviru 17. kola Zapadno-moravske zone ekipa Sevojna ugostila je sastav Zlatara iz Nove Varoši, domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije, dok su gosti bili na pretposlednjem mestu u ligi.

Republika

Ušli su domaći u ovaj meč sa novim trenerom, Vladanom Vićevićem, a ujedno su stigli i novi dresovi, koji su na ovom susretu premijerno korišćeni. "Jarčevi" su odlično otvorili utakmicu i već nakon šest minuta igre su stigli do vođstva.

Vasić je odlično centrirao, Negovanović je vratio loptu do Aida Oparnice, koji je šalje u gol, 1:0 za Sevojno. Desetak minuta kasnije novi gol domaćina, Lazar Nedović direktno iz slobodnog udarca postavlja rezultat na 2:0.

Nisu se gosti predali, na isteku pola sata igre su preko mladog Uroša Mrakovića, nakon odlično izvedenog prekida smanjili zaostatak na samo jedan gol, 2:1. To je ujedno bio i rezultat prvog dela igre u kojem su navijači, njih 150 pored tri pogotka, imali prilike da vide i po jedan žuti karton na obe strane.

Republika

Foto: FK Sevojno

Vićević debitovao trijumfom

Na samom startu drugog dela igre golman domaćih, Dragićević skida zicer protivniku, a već u sledećem napadu stiže kazna za goste na drugoj strani terena. Karadarević je uposlio Nedovića koji je svojim drugim golom na meču postavio rezultat na 3:1.

Nakon toga beležimo po još jednu odličnu šansu na obe strane, ali bez promene rezultata. Na isteku 70. minuta kontranapad domaćih, Karadarević dodaje do Sekulića, koji upošljava Oparnicu, koji postavlja ispostaviće se konačnih 4:1 u korist Sevojna. 

Sevojno - Zlatar (Nova Varoš) 4:1 (2:1)

Sevojno: Dragićević, Tešić (od 67' Maksimović), Ristanović, Oparnica, Karadarević, Davidović, Ječmenica, Cama (od 66' Sekulić), Vasić (od 68' Stranjaković), Negovanović (od 67' Nedić), Nedović

Zlatar: Vujičić, Mi. Grbović, Jovanović, Slatina, Mi. Gordić, Selmanović, Purić (od 68' Ma. Gordić), Mraković, D. Grbović, Feković, Mahmutović (od 68' Kukolj)

U sledećem kolu, Sevojno prvi put u istoriji kluba gostuje novajliji Ovčaru u Markovici. Tim iz Lučana je u finalu Kupa FS Moravičkog okruga savladao srpskoligaško Takovo sa 3:1 i predstavljaće tešku prepreku na svom terenu. Sastav Zlatara dočekuje u 18. kolu dočekuje Slogu iz Bajine Bašte.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading