TRI BODA SU IMPERATIV NA OBE STRANE: Burovo i Mladosti igraju za sam vrh tabele!

Autor:

Sport

31.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kiksevi" na prolećnoj premijeri mogu biti "ispravljeni".

TRI BODA SU IMPERATIV NA OBE STRANE: Burovo i Mladosti igraju za sam vrh tabele!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 11. kola Prve opštinske lige Lazarevac ekipa OFK Burova u derbi susretu ugostiće sastav Mladosti iz Baroševca, utakmica se igra danas, sa početkom od 15.30.

Republika

Prolećni deo prvenstva doneće nam odgovor na pitanje ko će se okititi titulom šampiona, koja donosi i plasman u viši rang takmičenja. Današnji duelisti nalaze se u samom vrhu tabele, pa su kandidata za najviši plasman, koji se i "cilja" u taboru oba kluba.

Domaći tim, OFK Burovo, se trenutno sa 18 osvojenih bodova nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli, sa četiri boda zaostatka za liderom, na prolećnoj premijeri proteklog vikenda zabeležen je remi na gostovanju u Čibutkovici (0:0). Imajući u vidu sve ostale rezultat tog kola, ekipa je propustila priliku da se približi samom vrhu tabele, ali za to i dalje ima šanse, zbog "kikseva" i ostalih vodećih sastava.

Republika

Foto: Facebook.com/printscreen

Tri boda su imperativ na obe strane

Tim iz Baroševca, današnji gost, se sa 20 osvojenih bodova nalazi na drugoj poziciji na tabeli, uz dva boda zaostatka za liderom, međutim i Mladost je na prolećnoj premijeri ostala bez celog plena, ali je ona ostala i bez bodova. Na domaćem terenu ekipa je poražena od Petke rezultatom 3:1, poraz je dosta "bolniji", imajući u vidu da bi trijumfom na tom susretu tim stigao do prvog mesta.

Iz domaćeg tima je povodom ovog meča stigla sledeća poruka:

- Posle prvog kola i remija u Čibutkovici, naši momci kao domaćini igraju u Baroševcu sa ekipom Mladosti. Nema sumnje da će naši momci dati sve od sebe i ispraviti kiks iz prvog kola, i zato pozivamo sve naše navijače da budu 12. igrač i da pomognu ekipi da izađe kao pobednik iz ove utakmice. Napred Burovci!

Prvi duel ova dva tima završen je remijem, u utakmici u kojoj nije bilo golova.

OFK Burovo - Mladost (Baroševac)

Nedelja, 31. mart od 15.30

Stadion Mladosti u Baroševcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading