DA LI JE OVO KARTA ZA POVRATAK NA MARAKANU?! Savršen het-trik za nastavak serije trijumfa! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi momak o kojem se malo priča, ali je sada sigurno privukao pažnju na sebe.

DA LI JE OVO KARTA ZA POVRATAK NA MARAKANU?! Savršen het-trik za nastavak serije trijumfa! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/Mozzart Bet Prva liga Srbije/Printscreen

Svi mečevi trećeg kola plej-ofa Prve lige Srbije odigrani su 1. maja sa početkom od 16 časova, na Karaburmi OFK Beograd ugostio je sastav Inđije. Domaćin je već obezbedio povratak u Superligu Srbije, dok se gosti bore za drugo mesto koje takođe vodi direktno u viši rang takmičenja.

Republika

Pred oko 300 gledalaca na "Omladinskom stadionu" viđen je odličan meč u kojem se domaćin bolje snašao, OFK se i zvanično vratio u viši rang takmičenja, pa bez pritiska igra preostale mečeve ove sezone. Sa druge strane gosti se nalaze u grupi od četiri tima koji se bore za drugo mesto koje direktno vodi Superligu Srbije.

Pritiskao je OFK u 17. minutu, probali su domaći fudbaleri sa leve strane, ali je lopta izbačena od strane gostujućih igrača, zatim je ista stigla na desnu stranu, centaršut u peterac, tamo glavom najbolje reaguje mladi Jovan Mituljikić, 1:0. 

Republika

Foto: Youtube.com/Mozzart Bet Prva liga Srbije/Printscreen

Detalj sa meča

Nova promena rezultata viđena je pred sam odlazak na odmor, prodor po desnoj strani, povratna lopta, na istu natrčava strelac prvog gola, koji ovoga puta levom nogom šalje loptu u mrežu golmana Tasića, 2:0.

Pitanje pobednika u velikoj meri rešeno je nakon pet minuta igre u nastavku meča. Oduzeta lopta na sredini terena, brza tranzicija i odličan pas u prostor do Mituljikića, koji ovoga puta desnom nogom overa "savršen het-trik", 3:0 za OFK.

Izmenama na obe strane tempo igre je dosta opao u nastavku, gosti su pokušavali da stignu do pogotka, međutim odličnom partijom OFK-a nisu uspeli ozbiljnije da ugroze trijumf rivala.

OFK Beograd - Inđija 3:0 (2:0)

OFK Beograd: Popović, Plavšić, Georgijević (od 64' Stoisavljević), Knežević (od 77' Mojsilović), Marković (od 77' Kasalica), Vujadinović, Mićić (od 64' Halabrin), Đermanović, NIkolić, Stanković, J. Mituljikić (od 64' Ademi)

Inđija: Tasić, Kukolj, Mitrović, Popović (od 52' Stojanović), Vrbić, M. Janjić (od 52' Gajilović), V. Janjić (od 74' Milošev), Desančić, Mijailović, Mihajlović (od 46' Maričić), Radosavljević (od 74' Đorđević)

U sledećem kolu, koje je na programu 8. maja OFK gostuje Mačvi u Šapcu, dok sastav Inđije dočekuje rivala u borbi za drugo mesto, ekipu Smedereva 1924.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading