TEŽE OD OČEKIVANOG: Titel nosi ceo plen iz Čeneja nakon preokreta i čak sedam golova!

Autor:

Sport

01.05.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko se nadao da će ovaj meč ovako izgledati.

TEŽE OD OČEKIVANOG: Titel nosi ceo plen iz Čeneja nakon preokreta i čak sedam golova!

Foto: FK Titel

U okviru 23. kola Druge novosadske lige ekipa Čeneja ugostila je sastav Titela, domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13. pozicije (13 osvojenih bodova), dok su gosti bili na četvrtom mestu, gde su se borili za plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Malo ko se nadao ovako teškoj i neizvesnoj utakmici u Čeneju po svemu prikazanom u dosadašnjem toku prvenstva. Gosti su "lako ušli" u meč, što je ih koštalo tokom prvih pola sata igre. 

Prvo je Nikola Stojković pogodio za vođstvo Čeneja u devetom minutu, dok je na isteku pola sata igre Zoran Serbak duplirao prednost domaćina, 2:0. Gosti su konsolidovali svoje redove, i pred odlazak na odmor smanjili su zaostatak na gol razlike, precizan za titel bio je Žarko Milutinov. 

Imao je trener Radivojević šta da kaže gostujućim igračima, i to se videlo od starta nastavka, dosta bolja partija fudbalera Titela. Na isteku 69. minuta nakon sjajne akcije Bojan Ružin pogađa za 2:2. 

Republika

Foto: FK Titel

Težak, ali bitan trijumf gostiju

Ubrzo nakon toga domaćin iz prekida vraća vođstvo na svoju stranu, Mirko Rogić je bio precizan nakon centaršuta, 3:2 za Čenej. Gosti nakon toga kreću na sve ili ništa, ređaju prilike, ali ne uspevaju da savladaju golmana Mijića.

Igrao se 83. minut kada je "sa kreča" Milan Subotin vratio meč na početak, dok je samo minut kasnije prednost bila na strani Titela. Ukrao je loptu Jovanov, uposlio je Dubravca koji je istu prosledio do Milutinova, on svojim drugim pogotkom postavlja konačnih 4:3 u korist gostujućeg tima.

Čenej - Titel 3:4 (2:1)

Čenej: Mijić, Rogić, Brzak, Maletić, Čović (od 71' Pešić), Stojković (od 71' Marković), Ćurčić, Serbak, Milošev (od 46' Salonski), Dragin (od 78' Vilotijević), Bučo (od 78' Lovrenković)

Titel: Jović, Đaković, Fodor, Subotin, Smederevac, Ružin, Cetenji (od 50' Stojanović), Jovanov, Petrović, Dubravac (od 92' Major), Milutinov

U sledećem kolu u Titel stiže Borac iz Rakovca, dok sastav Čeneja gostuje lideru, Borcu sa Klise.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading