MODRIĆ SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD KROSA: ''Teško mi je da napišem ove reči!''

Autor:

Sport

22.05.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac odlučio da okaču kopačke o klin.

MODRIĆ SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD KROSA: ''Teško mi je da napišem ove reči!''

Foto: www.profimedia.rs

Posle decenije zajedničkog igranja u Real Madridu, impresivni vezni dvojac Luke Modrića i Tonija Krosa se rastaje. Juče je nemački reprezentativac najavio svoje povlačenje, što je mnoge navijače rastužilo jer su se nadali da će ga još jednu sezonu gledati na Santjago Bernabeu. Poslednji meč ove dvojice zajedno će biti 1. juna u finalu Lige šampiona protiv Borusije Dortmund.

Dok se Kros oprostio od fudbalskog sveta, Modrić deluje manje sklon da sledi isti put. Bez Krosa u timu, otvaraju se nove prilike za kapitena Hrvatske. Njegov ugovor sa Real Madridom ističe ovog leta, a odluka o njegovoj budućnosti će verovatno biti doneta nakon finala Lige šampiona, gde se očekuje da će pregovarati sa klubom.

Modrić se putem društvenih mreža emotivnom porukom oprostio od Krosa.

- Dragi Toni, teško mi je da napišem ove reči. Fudbalski svet je rastužen odlaskom legendarnog igrača, i priznajem da sam takođe veoma tužan. Prijatelju, ti si legenda ovog sporta i legenda Real Madrida. Uživao sam igrajući sa tobom. Bilo mi je pravo čast deliti vezni red Reala sa tobom - rekao Hrvat i dodao:

- Imaš kvalitete koji te čine jedinstvenim i posebnim fudbalerom, i neće biti drugog Tonija Krosa. Nezaboravne evropske noći, titule, čarolija Bernabeua... Nikada nećemo zaboraviti ovo zlatno doba u klubu naših života. Ti si sve postigao, ali još jedna stvar ostaje za tebe. Zajedno 15 godina. Nedostajaćeš mi, prijatelju - istakao je Modrić.

Ovo označava kraj ere za Real Madrid i njegove navijače, dok se opraštaju od jednog od najikončnijih vezničkih partnerstava u skorijoj istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading