OVO SU ČEKALI SVI MADRISTI: Evo koja je sudbina Luke Modrića u Realu!

Autor:

Sport

22.05.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat želi da ispište istoriju sa Realom.

OVO SU ČEKALI SVI MADRISTI: Evo koja je sudbina Luke Modrića u Realu!

Foto: www.profimedia.rs

Prema pisanju španske Marke, Luka Modrić je prihvatio ponudu Reala da produži ugovor na još godinu dana. Ova odluka je izazvala veliku pažnju javnosti, jer je hrvatski fudbaler izrazio želju da završi karijeru u Realu i postane kapiten ovog renomiranog kluba. Modrić je osvojio brojne trofeje tokom svog boravka u Madridu, uključujući pet evropskih titula, četiri titule šampiona Španije i dva Kupa kralja, kao i Zlatnu loptu 2018. godine.

- Real je Modriću ponudio produlžetak ugovora uz značajno manju plazu. Luka je to prihvatio jer želi da karijeru završi u Realu. Ambicija mu je da bude kapiten Reala i želi da uđe u istoriju osvajanjem novih trofeja i posebno još jednom Ligom šampiona - navodi španska Marka.

Modrićeva ambicija je da uđe u istoriju Real Madrida osvajanjem novih trofeja, posebno još jedne Lige šampiona. Iako je tokom aktuelne sezone uglavnom bio rezerva, svojim značajnim doprinosom je pomogao Realu da osvoji La Ligu i da stigne do finala Lige šampiona. Na samo 22 utakmice, postigao je dva gola i asistirao za osam, pokazujući da i dalje ima značajnu ulogu u timu.

Modrić je odigrao impresivnih 531 utakmicu za Real Madrid, postigao 39 golova i namestio 86, čime je pokazao svoj značajan doprinos timu. Njegova posvećenost i veština su neosporni, a njegov uticaj na terenu je neprocenjiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading