PAMTE JE PO SKANDALU SA IBRAHIMOVIĆEM, SADA PARADIRA NIKAD ZGODNIJA: Sportska novinarka pokazala brutalno telo posle porođaja (FOTO)

Autor:

Lifestyle

22.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena sportska novinarka Dileta Leota uhvaćena sa verenikom i ćerkom!

PAMTE JE PO SKANDALU SA IBRAHIMOVIĆEM, SADA PARADIRA NIKAD ZGODNIJA: Sportska novinarka pokazala brutalno telo posle porođaja (FOTO)

Foto: Instagram/valentina_miletic_

Valentina Miletić

Dileta Leota, poznata sportska novinarka, trenutno uživa u sunčanim danima na bazenu sa svojim verenikom Lorisa Kariusom i njihovom kćerkom Arijom. Nedavno je podelila nekoliko fotografija sa svojom porodicom, a obožavatelji su primetili da izgleda fantastično u kupaćem kostimu, i to već u osam sati ujutru.

Ljubavna priča Dilete Leote i Lorisa Kariusa

Dileta Leota i Loris Karius verili su se i prošle godine su postali roditelji male devojčice. Karius je postao predmet pažnje medijima 2018. godine zbog svog neuspešnog branjenja.

Šuškanja o njihovoj vezi počela su kada su paparaci uhvatili par kako uživa u šetnji ulicama Milana u novembru 2022. godine.

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/dilettaleotta/

Ovako Dileta izgleda nakon porođaja


Skandal sa Zlatanom Ibrahimovićem

Dileta Leota je privukla pažnju javnosti ne samo svojim izgledom, već i svojim ljubavnim životom, posebno nakon afere sa Zlatanom Ibrahimovićem pre tri godine. Slavni fudbaler navodno je proslavio Novu godinu sa svojom suprugom, nakon čega je otišao kod Dilete i ostao do ranih jutarnjih sati. Dileta je tada izjavila da je biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo za nju i da mora voditi računa o svojim postupcima, piše "Sport life".

Sreća u ljubavi i porodični život

Danas, Dileta izgleda srećno i zadovoljno, a njena veza sa nemačkim fudbalerom čini je izuzetno srećnom. Iako je skandal sa Zlatanom pao u zaborav, Dileta danas uživa u mirnom i stabilnom porodičnom životu, okružena ljubavlju svoje male porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading