SPEKTAKL U BOSTONU: Drama u samom finišu! Domaćin nakon preokreta stigao do trijumfa! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.05.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je večeras bio heroj Bostona.

SPEKTAKL U BOSTONU: Drama u samom finišu! Domaćin nakon preokreta stigao do trijumfa! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/FreeDawkins

Košarkaši Bostona su započeli finalnu seriju Istočne konferencije NBA lige sa pobedom nad ekipom Indijane rezultatom 133:128. Utakmica je bila ispunjena velikom dramom, a domaći tim je uspeo da preokrene rezultat u svoju korist čak i nakon što su se našli u zaostatku od tri poena samo 30 sekundi pre kraja četvrte četvrtine. Džejlen Braun je bio heroj za Boston, postigavši trojku samo šest sekundi pre kraja i odvevši utakmicu u produžetak.

U produžetku, Boston je uspeo da se istakne zahvaljujući čvrstoj odbrani i impresivnom napadu, a Džejson Tejtum je bio ključni igrač sa 36 postignutih poena i 12 skokova. Dru Holidej takođe zaslužuje pohvale za svoj doprinos od 28 poena, dok je Džejlen Braun završio meč sa 26 poena, uključujući ključnu trojku na kraju četvrte četvrtine.

Kada je reč o poraženoj ekipi, dvojica košarkaša su imala spektakularno veče. Halibarton je postigao 25 poena, Sjakam 24, dok je Tarner doprineo sa 23 poena. Ipak, tim iz Indijane nije uspeo da zadrži prednost u ključnom trenutku meča, propuštajući priliku za veliki brejk.

 

 

Naredni meč između Bostona i Indijane zakazan je za noć između četvrtka 23.  i petka 24. maja, sa početkom od dva časa po našem vremenu. Očekuje se da će obe ekipe uložiti maksimalan napor kako bi ostvarile pobedu i preuzeli kontrolu nad serijom. Navijači već s nestrpljenjem iščekuju nastavak ove uzbudljive košarkaške sage.

Da podsetimo, u finalu plej-ofa Zapadne konferencije sastaju se ekipe Dalasa i Minesote koja je iznenadila Denver našeg Nikole Jokića, a svi ljubitelji koarke sa nestrpljenjem očekuju da vide koje dve ekipe će se u aktuelnoj sezoni boriti za prsten NBA lige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading