VELIKI SKANDAL NBA ZVEZDE: Kolima pregazio dete, preti mu tužba!

Autor:

Sport

22.05.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno.

VELIKI SKANDAL NBA ZVEZDE: Kolima pregazio dete, preti mu tužba!

Foto: www.profimedia.rs

Porodica iz Šarlota podnela je tužbu protiv košarkaša Lamela Bola zbog ozbiljne povrede deteta. Prema izveštaju WSOC-TV, majka je tužila Bola jer je prošlog oktobra navodno kolima prešao preko stopala njenog sina. Enđel, tada jedanaestogodišnjak, tražio je autogram na događaju organizovanom od strane Hornetsa, kada je završio na zemlji nakon što je Bol krenuo autom, ne potpisavši autogram.

- Samo sam videla sina kako pada, pomislila sam da mu je nešto ispalo - istakla je majka dečaka.

Detetu je slomljeno stopalo, te je oporavak trajao nekoliko meseci. Porodica je tražila da Bolova osiguravajuća kuća pokrije troškove lečenja, ali advokat porodice, Kameron de Brun, tvrdi da su ključne informacije nedostajale u policijskom izveštaju. Porodica takođe planira da tuži Hornetse zbog nedostatka sigurnosti na događaju. Ni Bol ni Hornetsi nisu još komentarisali ove optužbe.

Ovo nije prvi put da je Lamelo Bol u centru pažnje zbog vožnje kola. Mladi košarkaš je već ranije bio meta kritika zbog nepažljive vožnje. Ovaj incident samo dodatno naglašava njegovu reputaciju u vezi sa vozačkim veštinama. Za sada, ni Lamelo Bol ni predstavnici Hornetsa nisu dali zvanične komentare u vezi sa ovim optužbama. Očekuje se da će javnost uskoro saznati njihove stavove o celokupnoj situaciji.

Incident koji je rezultirao povredom jednog deteta izazvao je veliku pažnju javnosti, a porodica želi da obezbedi pravdu za svog sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading