POBEDA NAD LIDEROM ZLATA VREDNA: Podrška navijača je bila inicijalna kapisla za odličnu partiju tima iz Draginja! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada dobijamo još zanimljiviju borbu za šampionski pehar.

POBEDA NAD LIDEROM ZLATA VREDNA: Podrška navijača je bila inicijalna kapisla za odličnu partiju tima iz Draginja! (VIDEO)

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

U okviru 23. kola Mačvanske okružne lige ekipa Vojvode Stepe iz Draginja ugostila je sastav Podrinja iz Lozničkog Polja. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa petog mesta na tabeli (34 osvojena boda), dok su gosti bili lideri, sa bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca, uz meč manje u odnosu na njega.

Republika

Ušli su domaći u ovaj meč nakon serija od tri meča bez osvojenog boda, gosti su verovatno zbog toga došli nešto opuštenije na ovaj susret, što se i videlo u par situacija na terenu, što ih je na kraju koštalo bodova, a možda i prve pozicije na tabeli na kraju sezone.

Odličan početak domaćina, okupilo se oko 200 navijača na tribinama, fudbaleri Vojvode Stepe su bili silno motivisani da prekinu negativan niz, i na isteku 14. minuta su stigli do vođstva preko Strahinje Lazića, opšte oduševljenje na stadionu svih domaćih simpatizera.

Pred sam odlazak na odmor, u najgore vreme za goste, domaći dupliraju svoju prednost preko Gorana Stojanovića, 2:0 nakon prvih 45 minuta igre.

 

 

Za vreme pauze trener gostiju pravi dve izmene, dosta bolja partija lidera u nastavku dovodi do prvog pogotka Podrinja na meču, strelac je u 59. minutu bio Petar Milovanović. Ušao je meču neizvesnu završnicu tada, što je rezultiralo učestalim prekidima i kartonima.

U 84. minutu domaći ostaju sa deset igrača u polju, drugi žuti, odnosno crveni karton zaradio je Nemanaj Podelica. samo tri minuta kasnije Stojanović svojim drugim golom za erupciju oduševljena na stadionu, 3:1.

Dva minuta nakon trećeg pogotka domaćina, tim iz Draginja ostaje i bez golmana, direktan crveni karton zaradio je Protić. Nakon toga gosti kreću svim silama u napad, ali uspevaju samo da ublaže poraz. U nadoknadi vremena Nenad Dragićević pogodio je za konačnih 3:2.

Vojvoda Stepa (Draginje) - Podrinje (Lozničko Polje) 3:2 (2:0)

Vojvoda Stepa: Protić, Maletić, Dobrić, Poledica, Stojanović, Lazić (od 72' Damnjanović), Pajčin, Ratković (od 84' Tadić), Antonić, Petrović, Stanojević (od 70' Todorić)

Podrinje: Gavrilović, Đukanović, Jevtić, Milovanović, A. Nenadović, Vasiljević, Živanović (od 46' Kapetanović), Maksimović (od 70' P. Nenadović), Cerovac, Dragićević, Todorović (od 46' Pajić)

Ovim trijumfom Vojvode SS situacija u samom vrhu tabele se dodatno komplikuje, do kraja prvenstva se očekuje velika borba za šampionski pehar, a sada se i tim iz Draginja uključuje u istu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading