UHAPŠEN ČOVEK KOJI JE PRETIO VUČIĆU! Predsednik se oglasio povodom pokušaja ubistva Fica, a on napisao: "To je bila proba za atentat na tebe"

Autor:

Vesti

15.05.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon oglašavanja predsednika Srbije povodom atentata na slovačkog premijera usledile su jezive pretnje...

UHAPŠEN ČOVEK KOJI JE PRETIO VUČIĆU! Predsednik se oglasio povodom pokušaja ubistva Fica, a on napisao: "To je bila proba za atentat na tebe"

Foto: Printscreen/RTS, printscreen

Kako saznaje Republika, brzom akcijom Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva uhapšen je D.M. (62) koji je osumnjičen da je pretio predsedniku Aleksandru Vučiću na društvenoj mreži X. 

Imenovani je zadrzan zbog osnova sumnje da je učinio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st. 3 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika.

Osumnjičeni će sutra biti saslušan, a nakon toga će Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal obavestiti javnost o daljim merama koje će biti preduzete.

 

Foto: x printscreen/

 

Podsetimo, nakon što se Aleksandar Vučić oglasio povodom atentata na slovačkog premijera Roberta Fica, osvanule su jezive pretnje ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

To je bila proba za atentat na tebe - napisao je korisnik pod imenom "Dragan Mijatovic" preteći predsedniku Srbije ubistvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Penzioner

15.05.2024 21:26

Tako bre' hapsite bitange na vreme...... Sve pohvale za nasu policiju !!!!

Odgovori 12 5