CRVENO-BELI OSVAJAJU "ADMIRALBET ARENU": Istorija se ispisuje u sremskoj ravnici - sve je spremno za feštu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.05.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da su ispune želje svih generacija koje su nosile dres crveno-belih boja.

CRVENO-BELI OSVAJAJU "ADMIRALBET ARENU": Istorija se ispisuje u sremskoj ravnici - sve je spremno za feštu!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri ubskog Jedinstva prethodnog vikenda ostvarili su trijumf rezultatom 2:1 nad ekipom šabačke Mačve na svom stadionu "Dragan Džajić", čime su stigli na samo korak od istorijskog plasmana u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Kako bi crveno-beli sa Uba konačno ispisali najslavnije stranice klupske istorije, neophodno je da u poslednja dva prvenstvena kola osvoje barem isto toliko bodova, čime će se i zvanično pridružiti OFK Beogradu i od jeseni će krenuti u žetvu superligaških bodova.

Prvu priliku da zabeleže željeni rezultat, Ubljani će imati već u subotu 18. maja kada će gostovati na "AdmiralBet Areni" gde će se sastati sa sremskomitrovačkim Radničkim koji u finiš sezone ulazi potpuno rasterećeno.

Sasvim je jasno da na Ubu vlada veliko interesovanje navijača kada je u pitanju ovaj, možda istorijski susret. U tom cilju i klub je izašao u susret svojim simpatizerima organizujući prevoz do Sremske Mitrovice. Tim povodom klub je izdao i kratko saopštenje koje prenosimo u celosti:

- U subotu 18.maja gostujemo ekipi Radničkog iz Sremske Mitrovice. Organizovan autobus za navijače, polazak u subotu u 14:30 ispred hale. Treba nam najveća podrška.

Republika

Foto: instagram.com/FK Jedinstvo Ub/printscreen

Zajedničkim snagama ka ostvarenju cilja

 

- Prva liga Srbije, 36. kolo:

Radnički (Sremska Mitrovica) - Jedinstvo (Ub)

Stadion: "AdmiralBet Arena", Sremska Mitrovica

Datum: Subota, 18. maj

Početak: 17 časova

Ukoliko ne uspeju da zabeleže željeni rezultat u Sremskoj Mitrovici, priliku da postanu superligaši, imaće u poslednjoj takmičarskoj rundi kada će na stadionu "Dragan Džajić" gostovati Smederevo 1924.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading