PALA KONAČNA ODLUKA: Evo šta će biti sa OBRADOVIĆEM!

Autor:

Sport

15.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Basket news" donosi (ne)očekivane vesti.

PALA KONAČNA ODLUKA: Evo šta će biti sa OBRADOVIĆEM!

Foto: star sport

Iako Saša Obradović nije uspeo da odvede ekipu Monaka na fajnal-for Evrolige, srpski trener će i dalje ostati na klupi ovog tima. Ovo će biti treći mandat Obradovića kao trenera Monaka, a nakon okončanja sezone, produženje ugovora će mu omogućiti da nastavi sa vođenjem ekipe.

Saša Obradović je prvi put postao trener Monaka u februaru 2019. godine, potpisavši ugovor koji je trajao do juna 2020. godine. Nakon toga je preuzeo ekipu Crvene zvezde, da bi se nakon završetka trenerskog posla u Beogradu ponovo vratio u Monako.

U protekloj evroligaškoj sezoni, Obradovićeva ekipa je imala uspeha, ali je u plej-ofu eliminisana posle pet utakmica od ekipe Fenerbahčea. Ovo je bio izazovan period za trenera i ekipu, posebno nakon prošlogodišnjeg poraza u polufinalu od ekipe Olimpijakosa. U francuskom klubu pokazali zrelost i viziju, ali i to da bezrezervno veruju Saši Obradoviću, saznaje portal "Basket news".

Saša Obradović ostaje posvećen vođenju Monaka ka novim uspesima i veruje se da će produženje ugovora omogućiti stabilnost i kontinuitet u radu sa ovom ekipom.

Obradović, koji je proglašen za trenera godine u Evrokupu 2018, obezbedio je pobede i u Ligi Francuske (LNB) i u Kupu u sezoni 2022-23. Monako je ove godine izborio mesto u plejofu LNB-a kao šampion ligaškog dela sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading