ČOVIĆEV OŠTAR ODGOVOR NAVIJAČIMA NA "UPRAVA NAPOLJE": Nisu me doveli, neće me ni oterali! SIĐITE DOLE, PA URADITE TO!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Zvezde o nezadovoljstvu s tribina.

ČOVIĆEV OŠTAR ODGOVOR NAVIJAČIMA NA "UPRAVA NAPOLJE": Nisu me doveli, neće me ni oterali! SIĐITE DOLE, PA URADITE TO!

Foto: printscreen

Nebojša Čović

Crvena zvezda je doživela debakl u Istanbulu protiv Efesa (100:55) na u poslednjem kolu ligaškog dela sezone u Evroligi, a potom se i propisno namučila na početku plej-of serije AdmiralBet ABA lige protiv Studentskog centra (83:81).

Utakmicu u Areni obeležili su i povici s tribina "Uprava, napolje", što je naišlo na velike odjeke. Tim povodom oglasio se predsednik kluba Nebojša Čović gostovanjem u Jutarnjem programu TV Pink.

- Mislim da je taj poraz u Istanbulu bruka i sramota, ali trebalo bi više dana da odvojimo ako hoćemo da pričamo šta je sve to bruka i sramota. Neprekidna je kampanja da je Zvezda neuspešna. Neki uspešni duže vreme ništa nisu uradili, pa osvojili jedan trofej sa 60 miliona evra. Juče nam uvale neke ljude, da li su plaćeni ili ne ili imaju emotivni naboj bez aritmije, da viču uprava napolje. Nisu nas birali, neće nas terati napolje. Drugo, gde da izađemo napolje, nek dođu dole i objasne nam kuda da izađemo? Naslušali smo se i nagledali tih priča - poručio je Čović i dodao da kod njega "nema nervoze" i da je poraz od Efesa, potom i loša partija protiv Studentskog centra, samo posledica zanemarivanja psihološke pripreme.

Podsetimo, crveno-beli su takmičenje u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju završili na 16. mestu, a iza njih su bili jedino Alba i Asvel. Što se tiče regiona, Zvezda je ligaški deo sezone okončala na prvom mestu i imaće prednost domaćeg terena do kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading