"STUDENTI" BEZ BELE ZASTAVE: Ne pretimo Zvezdi, ali...

Autor: M. M.

Sport

14.04.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva utakmica je na programu sutra od 18 časova.

"STUDENTI" BEZ BELE ZASTAVE: Ne pretimo Zvezdi, ali...

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće ekipu SC Derbija na početku plej-of serije AdmiralBet ABA lige, a tim povodom govorili su igrači podgoričkog tima - Nikola Pavlićević i Luka Bogavac.

Pavlićević je rekao da su očekivanja ispunjena, ali da neće lako odustati.

 - Ispunili smo cilj, jer drugu smo godinu zardom u plej-ofu. Ponosan sam na ove mladiće, koji su odigrali sjajnu sezonu. Pripremamo se za velike utakmice, dodatno iskustvo našim koašrkašima, a naravno, ne pretimo Zvezdi - rekao je iskusni plejmejker "studenata" Nikola Pavlićević, a prenose ''Vijesti''.

Dodao je i da su svesni kakva je Zvezda ekipa.

 - Mi ćemo pokušati da iznenadimo, damo sve od sebe i uđemo sa velikom energijom u utakmice. Da pokušamo da pobedimo naš je novi cilj, a zna se koliko je Zvezda kvalitetna ekipa - zaključio je Pavlićević.

Utakmica Crvena zvezda - SC Derbi na programu je u ponedeljak od 18 časova u Beogradu. Ekipa Dejana Jakare je oba puta ove sezone izgubila od Zvezde, pošto je u Podgorici bilo 91:77, a u Beogradu 94:76 za crveno-bele.

- Očekujem da odigramo bolju utakmicu, nego što je to bio slučaj pre nekoliko dana u Beogradu, u regularnom delu sezone. Mislim da tada nismo odgovorili fizički kako je trebalo. Ima dosta prostora da naučimo iz naših grešaka. Znamo protiv kakve ekipe igramo. Ne treba mnogo trošiti reči o sastavu Zvezde. Biće teška utakmica, ali mislim da ćemo biti spremni da odgovorimo - rekao je Luka Bogavac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading