DEMONSTRACIJA MOĆI: Prokuplje čeka titulu - OFK Topličanin postigao 17 golova u tri poslednja meča! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.04.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve želje ljubitelja fudbala usmerene su ka povratku ekipe u trećeligaško društvo.

DEMONSTRACIJA MOĆI: Prokuplje čeka titulu - OFK Topličanin postigao 17 golova u tri poslednja meča! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/navijacitoplicanina

Fudbaleri OFK Topličanina iz Prokuplja nesrećno su prethodne sezone u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana, porazom u poslednjem kolu od GFK Jagodine (1:2) sebe doveli u situaciju da se nađu "ispod crte" i presele u niži stepen takmičenja, ali se samo par meseci kasnije nalaze na putu povratka ka mestu koje im po svim parametrima i pripada.

 

Tokom aktuelnog proleća u okviru Zone Jug, OFK Topličanin je u prvih šest mečeva ostvario četiri pobede i dva poraza, a na poslednja dva sjajna ostvarenja protiv Jastrepca iz Blaca (4:1) i Gračanice (6:1), nadovezali su još jedan više nego ubedljiv trijumf. 

U okviru 24. takmičarske runde u Prokuplju je gostovala ekipa Jablanice iz Medveđe koja se kući vraća sa čak sedam lopti u mreži.

Domaćinu je trebal osamo tri minuta da stigne do prednosti kada je Nikola Dragićević matirao golmana Miroslava Stamenkovića, a do odlaska na odmor mrežu gostiju dva puta pogađa sjajni Stefan Cvetković, čime je pitanje pobednika, praktično bilo rešeno.

 

 

Nastavak meča donosi još efikasniju igru domaćina, tako da su nakon drugog pogotka Nikole Dragićevića, mrežu sastava iz Medveđe pogađali i Velimir Stanković, Dušan Marković i Jovan Jovanović, za konačnih 7:0, čime je OFK Topličanin stigao do fantastične brojke od 17 postignutih pogodaka u samo 270 minuta fudbala.

- Zona Jug, 24. kolo:

OFK Topličanin (Prokuplje) - Jablanica (Medveđa) 7:0 (3:0)

Strelci: N. Dragićević 3`, 51`, S. Cvetković 34`, 45`, V. Stanković 75`, D. Marković 86`, J. Jovanović 90`

Stadion: OFK Topličanin, Prokuplje

Sudija: Petar Milićević

Žuti kartoni: M. Kitić, V. Stanković (OFK Topličanin); A. Ivković, M. Stamenković (Jablanica)

OFK Topličanin (Prokuplje): Ilić, Krstić (J. Jovanović), Cvetković (Tonić), Strugar (Stanković), Kaličanin (Andrejić), Dragićević, M. Jovanović, Paunović, Stojković, Kitić, Marković.

Jablanica (Medveđa): Stamenković, Krstić, Janković, Đokić, Mitić (Špend), Raičević, Ivković, Sahiti, Savić, Mihajlović, Ibraimović.

Ekipa iz Prokuplja nastavlja borbu za šampionski pehar sa ekipama vranjanskog SU Dinama Jug i Jedinstva iz Bošnjaca, a već narednog vikenda očekuje ih gostovanje u Vranjskoj Banji gde će se sastati sa ekipom Mineralca.

Sa druge strane, sastav iz Medveđe će pokušati u duelu protiv SFK Morave iz Vladičinog Hana da prekine niz od tri uzastopna neuspeha.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading