SEDAM TAKTOVA DRAGAČEVSKE TRUBE: Borba za titulu se nastavlja - pripreme za majski pobednički marš!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.04.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proleće protiče u znaku sportskog kolektiva iz Guče.

SEDAM TAKTOVA DRAGAČEVSKE TRUBE: Borba za titulu se nastavlja - pripreme za majski pobednički marš!

Foto: FK Dragačevo

Fudbaleri Dragačeva iz Guče nastavljaju sa sjajnim partijama u 2024. godini kada je reč o Opštinskoj ligi Lučani.

 

U prve tri utakmice ovog proleća Dragačeve je ostvarilo isto toliko pobeda i meč protiv ekipe Brezove dočekalo je oreolom apsolutnog favorita, što je i potvrđeno na terenu.

Pitanje pobednika bilo je rešeno nakon samo nešto više od desetak minuta igre kada su domaćini stekli čak tri gola prednosti, a u listu strelaca su se upisivali Luka Kolaković, Rade Pavlović i Dimitrije Slavković. Do odlaska na odmor još jednom je mrežu golmana Mihajla Šekelića zatresao Kolaković i moglo se naslutiti da će gosti doživeti pravu rezultatsku katastrofu.

Nastavak meča donosi još tri pogotka domaćih fudbalera, da bi gosti u 86. minutu uspeli da stignu do počasnog pogotka, kada je mrežu sastava iz Guče zatresao Dalibor Ocokoljić.u 86. minutu.

 

 

Opštinska liga Lučani, 13. kolo:

Dragačevo (Guča) - Brezova (Brezova) 7:1 (4:0)

Strelci: L. Kolaković 4`, 39`, R. Pavlović 7`, D. Slavković 12`, 49`, D. Nikolić 69`, Z. Petrović 75`; D. Ocokoljić 86`

Stadion: FK Dragačevo, Guča

Sudija: Ivan Bojović

Dragačevo (Guča): Tešić, Đ. Petrović, Da. Milošević, Tadić, De. Milošević, Kolaković, Z. Petrović, Stanojević (Nikolić), Protić (Šušić), Pavlović (K. Milošević), Slavković.

Brezova (Brezova): Šekelić, Ćosović, Jerotijević, Ocokoljić, N. Poledica, Luković (Prodanović), Mrdak, N. Poledica, Munitljak (Bošković), Dragojlović (Đurašević), Azanjac.

Ubedljivim trijumfom na domaćem terenu ekipa Dragačeva nastavlja borbu za šampionski pehar sa ekipom Voćara iz Kotraža, a već narednog vikenda sastav iz Guče gostuje u dljinu ekipi Bratstva.

Sa druge strane Brezova će na svom terenu protiv Gorušice iz Viče tražiti prekid negativne serije i eventualni drugi prvenstveni trijumf u aktuelnoj sezoni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading