NADA UMIRE POSLEDNJA: Tri laka komada "kamiondžija"! Pitanje šampiona rešava se narednog vikenda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučujuća borba tek predstoji.

NADA UMIRE POSLEDNJA: Tri laka komada "kamiondžija"! Pitanje šampiona rešava se narednog vikenda!

Foto: youtube.com/printscreen

I pored činjenice da veliki rival ima (ne)dostižnu bodovnu prednost, fudbaleri FAP Priboja ne gube nadu i nadaju se da nakon narednog vikenda sve može da se promeni.

 

U okviru 22. kola zapadne grupe srpskoligaškog karavana, fudbaleri FAP su dočekali nezgodni Tutin, ali je oko 400 ljubitelja fudbala, koliko se okupilo na Gradskom stadionu, moglo je da uživa u novom trijumfu svojih ljubimaca.

Domaćin je do prednosti stigao u 33. minutu kada se Luka Lazarević našao u pravo vreme na pravom mestu iskoristivši gužvu u kaznenom prostoru gostiju i mreža Kadira Hajrovića se zatresla.

Pitanje pobednika rešeno je u nastavku susreta u samo nekoliko minuta.

Prvo je u 58. minutu Luka Milojević rutinski okončao napad svoje ekipe po levom krilu, da bi šest minuta kasnije isti igrač, neometan glavom, nakon slobodng udarca, postigao svoj drugi, a ukupno treći pogodak "kamiopndžija".

Foto: FK FAP Priboj

Dvostruki strelac - Luka Milojević

 

- Srpska liga Zapad, 22. kolo:

FAP (Priboj) - Tutin (Tutin) 3:0 (1:0)

Strelci: L. Lazarević u 33. i L. Milojević u 58. i 64. minutu za FAP

Stadion: Gradski stadion u Priboju

Gledalaca: 400

Sudija: Milija Jovanović

Žuti kartoni: D. Stojković (FAP); V. Zimonjić, A. Ahmatović (Tutin)

FAP (Priboj): Nikolić, Vesnić, Stojković, Obućina, Plazinić (Miraljemović), Jovanović (Grujić), Milojević (Milinović), Stanojević, Lazarević, Vukmirović (Otašević), Lučić (Grek).

Tutin (Tutin): Hajrović, Hot, Dedeić A. Ahmatović), Salihović (Mijković), Šarac, Kecap, Zimonjić (Hamdović), Ademi (Sulejmanović), H. Ahmatović, Ćosović (Goruždić), Sejdović.

NArednog vikenda sve oči srpske fudbalske javnosti biće usmerene ka Čačku gde će se odigrati veliki derbi u kojem će domaći Borac 1926 dočekati Pribojce i mnogi predpostavljaju da će upravo navedeni meč i razrešiti pitanje novog šampiona i putnika u Prvu ligu Srbije,

Sa druge strane ekipa Tutina će pokušati na svom terenu da stigne do bodova spasa u utakmici protiv Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading