"PARTIZANOVE BEBE" NE ODUSTAJU OD TITULE: Tri gola za isto toliko bodova i korak bliže čelnoj poziciji - preskočeno je još jedno teško gostovanje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lopta je prebačena" u dvorište velikog rivala...

"PARTIZANOVE BEBE" NE ODUSTAJU OD TITULE: Tri gola za isto toliko bodova i korak bliže čelnoj poziciji - preskočeno je još jedno teško gostovanje!

Foto: FK Teleoptik

Fudbaleri Teleoptika nastavili su sa sjajnom prolećnom serijom i niz pobeda je sada stigao do brojke od pet mečeva.

 

Pred stotinak ljubitelja fudbala na stadionu u Bariču, tokom prvog poluvremena golova nije bilo, a gosti iz "Zemunela" uspevaju da "otključaju bravu" domaćeg sastava u 49. minutu. Domaći igrači gube loptu na sredini terena, a fudbaleri Teleoptika nakon polukontre i činilo se haotičnog napada, ipak uspevaju loptu da proslede Nenadu Adamoviću koji trese mrežu Prve Iskre iz Bariča.

Sa prednošću Teleoptika se i ušlo u finiš meča, a pitanje pobednika rešeno je u 75. minutu. Stefan Stajić gubi loptu na polovini Zemunaca. Usledio je napad gostiju koji je Mark Lekić pretvorio u pogodak, a još jednom je odbrana domaćina bila smušena u odseudnom trenutku.

Tačka na ovaj meč stavljena je u nadoknadi vremena kada je Đorđe Petrović rutinski završio kontranapad dva na jedan i iz neposredne blizine matirao nemoćnog Nikolu Čukuranovića.

 

- Srpska liga Beograd, 23. kolo:

Prva Iskra (Barič) - Teleoptik (Zemun) 0:3 (0:0)

Strelci: N. Adamović 49`, M. Lekić 75`, Đ. Petrović 90+4`

Stadion: FK Prva Iskra

Gledalaca: 100

Sudija: Jovan Okanović

Žuti kartoni: N. Starčević, M. Garić, M. Bojović, N. Savić (Prva Iskra); I. Cvetojević, U. Knežević (Teleoptik)

Prva Iskra (Barič): Čukuranović, Filipović (Stajić), Bojović, Garić (Diković), Šarić, Ahmetović (Marković), Blagojević, Veličković, Aleksić, Starčević (Savić), Simčević.

Teleoptik (Zemun): Mihajlović, Đorđević (U. Petrović), Stanković, Radojević, Ćalić (Petrušić), Lekić, Knežević (Bogosavljević), Trivić, Cvetojević, Miladinović (Borović), Adamović (Đ. Petrović).

Sa nova tri boda "Optičari" su barem na 24 sata preuzeli lidersku poziciju Srpske lige Beograd, a u narednoj takmičarskoj rundi dočekaže u Zemunelu ekipu novobeogradskog Ušća.

Ekipa iz Bariča će morati bodova opstanka da traži na stadionu podno Nebojšine kule, gde će se sastati sa ekipom GSP Polet Dorćola.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading