MILINKOVIĆ SAVIĆ UMALO POLOMIO NOGU PROTIVNIKU: Sergej isključen zbog horor starta! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.04.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neoprezan je bio Srbin.

MILINKOVIĆ SAVIĆ UMALO POLOMIO NOGU PROTIVNIKU: Sergej isključen zbog horor starta! (VIDEO)

Foto: Twitter

Sergej Milinković Savić isključen sa utakmice Kupa Kralja Saudijske Arabije

Fudbaleri Al Hilala i Al Itihada se suočavaju u polufinalnoj utakmici Kupa Kralja Saudijske Arabije, koja je obeležena isključenjem srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića. Naime, u 42. minutu utakmice, Srbin je dobio crveni karton nakon nesmotrenog uklizavanja, što je izazvalo žestoke reakcije među navijačima i stručnjacima. Naš reprezentativac je bio baš nepažljiv i otvorenim đonom je ušao u nogu protivničkog igrača.

VAR tehnologija kao sudija na terenu

Odluka sudije da pregleda VAR snimak kako bi donela konačnu odluku o isključenju Sergeja Milinkovića-Savića jasno pokazuje koliko je tehnologija postala bitan deo suđenja u modernom fudbalu.


Reakcije na odluku sudije

Dok su neki navijači i stručnjaci podržali odluku sudije da isključi Milinkovića-Savića, drugi su bili glasni u protivljenju, tvrdeći da njegovo uklizavanje nije zaslužilo crveni karton. Ovakve kontroverzne situacije često pokreću žustre rasprave o pravilima fudbala i odlukama sudija.

Al Hilal vodi 1:0

I pored isključenja Milinkovića-Savića, Al Hilal je uspeo da povede sa 1:0, čime su stekli značajnu prednost u polufinalnoj utakmici. Njihova prednost na terenu dodatno je pojačala dramatiku meča i postavila pitanje kako će se Al Itihad boriti protiv ovakvog pritiska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading