SRAMOTA! RONALDO PESNICOM KRENUO NA SUDIJU! Svet bruji o njegovom potezu!

Autor: M. M.

Sport

09.04.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac frustriran u meču protiv Al Hilala i Sergeja.

SRAMOTA! RONALDO PESNICOM KRENUO NA SUDIJU! Svet bruji o njegovom potezu!

Foto: www.profimedia.rs

Skandal! Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo ponovo je privukao pažnju svetske javnosti, ali ovog puta iz razloga koji sigurno nije očekivao - dobio je crveni karton u 86. minutu zbog pokušaja udaranja sudije tokom utakmice. Ovaj incident dogodio se u utakmici između Al Hilala i njegovog Al Nasra u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije (2:1).

Na samom početku utakmice, Ronaldo je bio vidno iznerviran nakon što je sudija pokazao žuti karton njegovom saigraču. U smiraj prvog poluvremena najpre je zaradio prvu javnu opomenu, da bi u završnici utakmice došlo do pomenutog incidenta koji je rezultirao crvenim kartonom za Ronalda. On je burno reagovao na odluku sudije, te je svojom reakcijom šokirao kako navijače na stadionu, tako i ljubitelje fudbala širom sveta. Naime, podigao je pesnicu i gestikulirao kako nešto želi nekoga da udari.

 

 


Ovaj incident izazvao je brojne reakcije fudbalske javnosti, ali i stručnjaka iz sveta sporta. Mnogi su osudili Ronaldov postupak, ističući da takvo ponašanje ne sme da bude tolerisano ni od koga, pa čak ni od igrača takvog kalibra kao što je Ronaldo. Sa druge strane, njegovi verni navijači stali su u njegovu odbranu, tvrdeći da je situacija bila prenaglašena i da Ronaldo nije imao nameru da udari sudiju.

 

 

Sergej Milinković-Savić bio je asistent kod prvog gola za Hilal u 61. minutu preko Al Davsarija, Malkom je duplirao vođstvo u 72, a Sadio Mane je smanjio zaostatak u devetom minutu nadoknade.

U drugom polufinalu slavio je Al Itihad, a finale protiv Al Hilala je na programu 11. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading