SKINULA SE VODITELJKA SLAGALICE: Ovakvu je do sada niste videli, svi gledaju u JEDAN DETALJ (FOTO)

Autor:

Zabava

09.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Simić pokazala savršenu figuru na fotografijama sa putovanja!

SKINULA SE VODITELJKA SLAGALICE: Ovakvu je do sada niste videli, svi gledaju u JEDAN DETALJ (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Jelena Simić, popularna voditeljka emisije "Slagalica", nedavno je oduševila svoje fanove fotografijama sa egzotičnog putovanja. Na slikama je pozirala pored vode, noseći atraktivno crveno izdanje i naočare za sunce. Njeni pratioci na društvenim mrežama nisu krili oduševljenje, te su joj uputili brojne komplimente, ističući njenu lepotu i zanosne obline.

Naime, poznato lice RTS se skinulo u izazovni kupaći kostim crvene boje, te pozirala na plaži, upotpunjujući svoj izgled diskretnim lančićem sa inicijalima svoje dece - ćerke Une i sina Alekse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

Ispod objave nisu izostali ni komentari njenih pratioca, koji su oduševljeno hvalili izgled lepe voditeljke, posebno naglašavajući koliko besprekorno izgleda i dok nije ispred kamera.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Jelena Simić vodi kviz "Slagalica"

Voditeljka Jelena Simić, poznata po vođenju kviza "Slagalica", privukla je pažnju javnosti ne samo svojim televizijskim angažmanima, već i svojim porodičnim životom. Naime, malo ko zna da je Jelena udata za Dragana Simića, 18 godina starijeg dekana Fakulteta političkih nauka, Univerziteta u Beogradu, sa kojim ima dvoje dece.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Jelena Simić sa suprugom Draganom Simićem

Nakon što su 2010. godine dobili ćerku Unu, javnost je bila iznenađena vestima o Jeleninoj drugoj trudnoći. U 2020. godini, Jelena je donela na svet svog sina Aleksu, čime je njihova porodica postala još srećnija. Jelena je otkrila da je, iako nisu planirali drugo dete, odlučila da pruži Uninu želju za bratom ili sestrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading