"UBIO SAM ČOVEKA, UNIŠTIO SAM ŽIVOT SVIMA" Milan Kalinić izazvao jezivu SAOBRAĆAJKU, volan ostao ZABIJEN u grudima!

Autor:

Zabava

06.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji saobraćajne nesreće koju je izazvao voditelj Milan Kalinić lede krv u žilama!

"UBIO SAM ČOVEKA, UNIŠTIO SAM ŽIVOT SVIMA" Milan Kalinić izazvao jezivu SAOBRAĆAJKU, volan ostao ZABIJEN u grudima!

Foto: printscreen/K1 TV

Popularni voditelj i glumac Milan Kalinić podelio je potresnu priču o saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila 1. marta 2015. godine. Naime, Kalinić je tada izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drugi automobil, u kojem je bilo četvoro putnika. Supruga i on su zadobili povrede unutrašnjih organa, dok su ostali putnici takođe pretrpeli povrede, od kojih je jedan bio životno ugrožen. Oni su nakon udesa kolima hitne pomoći prebačeni u Opštu bolnicu u Kruševcu, gde su im obavljene detaljne medicinske analize.

Kalinića su tada testirali na alkohol, ali on nije pronađen u njegovoj krvi. Ipak, nakon izazivanja udesa, kažnjen je u novčanim iznosom od 250.000 dinara, uz meru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri meseca zbog teškog prekršaja bezbednosti u saobraćaju.

Republika

Foto: ATAImages

Milan Kalinić mislio da je ubio čoveka

Sudija je istakla da je kao olakšavajuća okolnost uzeta u obzir činjenica da je Kalinić priznao krivično delo tokom istrage i suđenja, što je doprinelo bržem procesu. Takođe je istaknuto da je mlad i da ga oštećeni u saobraćajnoj nesreći nije gonio.

Za pomenuto krivično delo, koje nosi kaznu do četiri godine, zamenik osnovnog javnog tužioca u Brusu, Milan Mihajlović, predložio je da Kaliniću pored novčane kazne, bude izrečena i zaštitna mera zabrane vožnje motornim vozilom u trajanju od šest meseci. Međutim, sud nije prihvatio ovaj predlog.

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Milan Kalinić izazvao saobraćajnu nesreću

Inače, u svojoj ispovesti, voditelj je otvoreno govorio o svom šoku nakon udesa, te je dok se prisećao nemilog događaja zaplakao, jer je je mislio da je ubio čoveka.

- Gledam sve te ljude, oni se deru, šok... Prilazim kolima i zatičem situaciju, vozaču je bio volan u grudnom košu. On je bio nagnut nad volanom i leži sa otvorenim očima. Vidim mrtvog čoveka. To je najgori trenutak u mom životu. Vidim čoveka koji ne daje znake života, on je mrtav. Gledam ga i kažem sebi: "Ja sam ubio čoveka!" Osećam da sam van sebe, okrenuo sam se autu, gledam tebe, Teu i Vuka. Kažem sebi: "Ti si uništio život svima! Uništio sam mojoj deci život!" To je pakao, kraj, gotovo. Nema više nikakvog života. Okrećem se ka ovom čoveku, gledam ove ljude... Kreće da mi se vrti u glavi. To je šok u kom ne znam šta da radim, kome da pomognem. Kraičkom oka vidim, da mu mali prst radi i cela ruka. On je samo bio u stanju šoka par sekundi, došao je sebi. Brzo optrčavam auto, čupam, lomim sve. Hitna pomoć i policija su se pojavili neverovatnom brzinom - priseća se Milan, te otkriva da je mađarski državljanin koji je bio za volanom na sebi imao najmanje povreda za razliku od ostalih putnika, ali je jedino bio životno ugrožen - istakao je Kalinić u emisiji "Preživeli".

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Milan Kalinić izazvao saobraćajnu nesreću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Marko

07.04.2024 16:34

Odakle sad Mađar kad je pisalo da su Česi?