RADOST U DOMU MIME KARADŽIĆA! Za glumca koji ljubi 35 godina mlađu danas je POSEBAN DAN!

Autor:

Zabava

09.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac slavi rođendan.

RADOST U DOMU MIME KARADŽIĆA! Za glumca koji ljubi 35 godina mlađu danas je POSEBAN DAN!

Foto: ST/D. KADIĆ

Glumac Mima Karadžić važi za jednog od najvećih šemekra na glumačkoj sceni, a njegovom šarmu nisu odolele mnoge dame. Mima nosi titulu večitog neženje, a svoje srce poklonio je 35 godina mlađoj Nataši Stanišić. Osim što uživa u ljubavi, za Karadžića je ovo poseban dan u kojem će sigurno biti pregršt romantike i lepih trenutaka.

Naime, Mima danas slavi rođendan, a kako je njegov život oduvek bio pod lupom javnosti, pa ljude zanimaju mnogi podaci o njemu, a tako i to koliko ima godina. Mima Karadžić rođen je na današnji dan, 9. aprila 1955. godine i danas puni 69 godina. 

Republika

Foto: R.Z./ATAImages

 

Glumac je rođen u Bijelom Polju, ali je veliki deo detinjstva proveo je u Nikšiću, nakon toga upisao je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Neki od filmova i serija u kojima je igrao popularni glumac jesu: "Vojnici", "Majstor i Šampita", "Sivi dom", "Lepota poroka", "Hajde da se volimo", "Bolji život", "Oriđinali", "Mješoviti brak", "Promeni me", "Budva na pjenu od mora", "Montevido, Bog te video"...

Oduvek je bio u društvu lepih žena, a vezu sa 35 godina mlađom Natašom nikada javno nije potvrdio iako su se često zajedno pojavljivali u javnosti. Iako ni on, ni ona nisu zvanično potvrdili romansu primećeno je da se vremešni glumac poslednjih meseci ne odvaja od lepe koleginice. Pojavili su se i na premijeri filma "Jorgovani", ali nisu bili voljni da pozoraju fotoreporterima na crvenom tepihu.

Nataša je starijeg kolegu upoznala na snimanju serije "Zakopane tajne" kad je navodno i započela njihova romansa. O njoj se vrlo malo zna, jer vrlo retko daje intervjue. Nedavno je progovorila uoči jedne popularne muzičke emisije u kojoj je bila član žirija. Publika je tad saznala da je pored glume muzika njena velika ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Micika

10.04.2024 09:22

Svaka roba ima svoju cenu