RAZGOLITIO SE MIMA KARADŽIĆ: Glumac u 68. godini pokazao čime raspolaže, internet IZGOREO od komentara (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa u životu punim plućima!

RAZGOLITIO SE MIMA KARADŽIĆ: Glumac u 68. godini pokazao čime raspolaže, internet IZGOREO od komentara (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Poznati glumac Mima Karadžić, iako gazi sedmu deceniju, i dalje važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni. Da uživa u životu punim plućima, Karadžić je pokazao i na nedavnoj održanoj premijeri filma "Jorgovani", kada se pojavio u društvu svoje 35 godina mlađe izabranice, Nataše Stanišić. Međutim, Mima je sada na svom Instagram profilu objavio i svoju razgolićenu fotografiju, a internet se usijao od komentara.

Naime, Karadžić je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sa Fruške gore, gde uživa u banji Vrdnik, te tako pokazao i kako izgleda kada se u 68. godini skine i ispozira u bazenu za svoje pratioce.

Dok čekamo more, Vrdnik je super - napisao je popularni glumac, a komentari ispod njegove objave su se samo nizali:

 

 

"Neverovatno kako čovek izgleda u 101. godini života", "Posle napornog rada zaslužen odmor", "Kakav čovek, kakav glumac... Zna da uživa", "Mima, ima li mesta i za nas", "Svaka čast kako izgledate, dragi Mima, savršeni ste", "Ovaj čovek je legneda", samo su neki od komentara ispod Mimine fotografije.

Podsećanja radi, mlada glumica Nataša Stanišić našla se u žiži javnosti nakon vesti da je u navodnoj vezi sa 35 godina starijim kolegom Milutinom Mimom Karadžićem. Iako ni on, ni ona nisu zvanično potvrdili romansu primećeno je da se vremešni glumac poslednjih meseci ne odvaja od lepe koleginice.

Republika

Foto: R.Z./ATAImages

Mima Karadžić i Nataša Stanišić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Cilka

01.04.2024 19:55

Bila bi lepsa fotka kad bi zaronio

Rade

01.04.2024 20:02

Odavno je pokazao da raspolaže klempavim ušima, sad pada još niže,🤔😅😂🤣😇😈👂👂🐭