DRAGANA MIRKOVIĆ PRIJAVILA KRIVIČNO DELO NAKON RAZVODA! Hitno se oglasila zbog problema sa DECOM, policija mora da reaguje (FOTO)

Autor:

Zabava

31.03.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica u žestokom problemu!

DRAGANA MIRKOVIĆ PRIJAVILA KRIVIČNO DELO NAKON RAZVODA! Hitno se oglasila zbog problema sa DECOM, policija mora da reaguje (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mirković

Poznata pevačica Dragana Mirković trenutno prolazi kroz težak period, kako zbog razvoda od supruga Tonija Bijelića, tako i zbog novih neprilika koje su zadesile njen porodični život. Naime, Dragana je nedavno javno istakla da se nepoznata devojka lažno predstavlja kao njenа ćerka Manuela, te je upozorila javnost da je reč o lažnom profilu na društvenim mrežama.

Mirkovićka je istakla da je Manuela zaključala svoje profile, te da su svi drugi koji se predstavljaju kao ona - lažni, te dodala da je reč o krivičnom delu.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković prijavila krivično delo

- Već duže vreme jedna devojka se predstavlja kao moja ćerka Manuela i dopisuje se sa ljudima. Ovo je njen lažni Instagram i Facebook profil. Manuela ima zaključan profil i svaki drugi je lažan - napisala je Dragana Mirković i dodala:

Ovo je krivično delo - poručila je pevačica uz skrinšot profila i naznaku crvenim slovima "lažno".

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković sa ćerkom Manuelom

Inače, istog dana kada je istakla problem sa lažnim profilom svoje ćerke, Dragana Mirković je podelila sliku iz svog luksuznog dvorca, gde je pozirala u svetlo plavom kompletu odelu sa osmehom na licu. Međutim, ono što je privuklo posebnu pažnju jeste čestitka koju je pevačica uputila povodom katoličkog Uskrsa, čime je pokazala svoje poštovanje prema verskim običajima i drugim ljudima koji slave ovaj praznik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading