MUP U POSETI KOMPANIJI "TIKTOK": Saradnja u istragama visokotehnološkog kriminala i borbe protiv terorizma!

Autor:

Vesti

31.03.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva zvanična poseta

MUP U POSETI KOMPANIJI "TIKTOK": Saradnja u istragama visokotehnološkog kriminala i borbe protiv terorizma!

Foto: printscreen

Delegacija Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije posetila je sedišta kompanija TikTok i Meta u Dablinu, što je predstavljalo prvu zvaničnu posetu predstavnika Republike Srbije ovim kompanijama.

Saradnja, razmena iskustava i znanja od ključne je važnosti za uspešnu borbu protiv viskotehnološkog kriminala. Delegacija Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u Dablinu posetila je sedišta kompanija TikTok i Meta, što je prva zvanična poseta predstavnika Republike Srbije ovim kompanijama. Na sastanku su dogovoreni dalji modaliteti saradnje srpske policije sa ovim kompanijama u istragama visokotehnološkog kriminala i borbe protiv terorizma.

Predstavnici obe kompanije su iskazali zadovoljstvo što su bili u mogućnosti da se susretnu sa predstavnicima MUP Srbije, koji je, kao su istakli izuzetno relevantan partner - navodi se u MUP-u.

 

TIK-TOK

TikTok je društvena medijska platforma koja omogućava korisnicima da kreiraju, gledaju i deljenju kratke video sadržaje.

Osnovna karakteristika TikToka su video zapisi koji obično traju od 15 do 60 sekundi, a mogu biti raznovrsni - od plesnih performansa, humorističnih skečeva, muzičkih izazova, do saveta, tutorijala i još mnogo toga.

Platforma je posebno popularna među mladima, a koristi se širom sveta. TikTok je poznat po svom algoritmu koji personalizuje sadržaj za svakog korisnika na osnovu njihovih interesovanja, što ga čini zaraznim i zabavnim iskustvom za istraživanje i interakciju sa različitim vrstama sadržaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading