SAN SVAKE ŽENE, NJEMU NOĆNA MORA! Milan iz Srbije ima OZBILJNU MUKU: Erekcije mu traju i po 28 sati! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.03.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je istakao da nosi torbicu ispunjenu lekovima kako bi ublažio svoje konstantne erekcije.

SAN SVAKE ŽENE, NJEMU NOĆNA MORA! Milan iz Srbije ima OZBILJNU MUKU: Erekcije mu traju i po 28 sati! (FOTO)

Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN/UNA/TO JE ŽIVOT

Milan Petrović iz Srbije jedina je osoba koja pati od retke medicinske dijagnoze nazvane Cupido sexualis enormis, što u prevodu znači preterani polni nagon. Ovaj 40-godišnjak otvoreno govori o svojoj patnji koja se manifestuje kroz konstantne erekcije i nedostatak efikasne terapije za ovaj medicinski slučaj.

Borba sa natprosečnom mučninom

Milan je istakao da nosi torbicu ispunjenu lekovima kako bi ublažio svoje konstantne erekcije. On je priznao da je ova dijagnoza uticala na njegove brakove, te da sada živi sam. Iako se suočava sa ovim izazovima, Milan je opisan kao vredan i častan čovek od strane svojih prijatelja.

Porodično nasleđe i medicinsko stanje

On je otkrio da je ovo medicinsko stanje nasledio od oca, dede i pradede, što ukazuje na to da je ova dijagnoza deo njegovog genetskog nasleđa. Takođe, Milan je otkrio da ima polni organ natprosečne veličine, ali nije precizirao koliko je tačno veliki, osim što je naveo da je prilično više od 20 centimetara.

Republika

Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN/UNA/TO JE ŽIVOT

 

 


Borba sa svakodnevnim životom

Milan je podelio da se suočava sa produženim erekcijama koje mogu trajati i po ceo dan i noć, što ga često dovodi do poseta Hitnoj pomoći. Ova dijagnoza utiče na njegovu svakodnevicu - od odlaska na treninge, do druženja na javnim mestima.

Emotivna strana i finansijski teret

Milan je istakao da je veoma emotivan prema ženama i da mu je porodica izuzetno važna. Međutim, terapija koju prima je izuzetno skupa, pa se često suočava sa finansijskim izazovima. Iako bi voleo da redovno prima terapiju, često je primoran da odvoji novac za svoju decu i unuke.

Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN/UNA/TO JE ŽIVOT

 

 


Nada u poboljšanje

Milan je izrazio nadu da će hormonska terapija koju trenutno pohađa makar malo ublažiti njegove tegobe. On ističe da je podrška porodice ključna za njega i da se nada da će uspeti da vodi normalan život uz njihovu podršku.

Uprkos svojoj patnji, Milan je izrazio želju da može da vodi normalan život sa svojom porodicom i da se raduje danu kada će moći da uživa u svakodnevnim aktivnostima sa svojim najmilijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading