UŽAS! Rafael Nadal NIKADA GORE nije izgledao! Španac teško da MOŽE da se poredi sa Novakom! (FOTO)

Autor:

Sport

31.03.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista je prošlo dosta godina od Rafe za kojim su svi ludeli.

UŽAS! Rafael Nadal NIKADA GORE nije izgledao! Španac teško da MOŽE da se poredi sa Novakom! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Nakon duge pauze zbog povrede, Rafael Nadal se vratio na teniski teren početkom ove godine. Nakon propuštene prošle sezone, španski teniser se vratio u januaru na turniru u Brizbejnu, gde je poražen u trećem kolu od Australijanca Tompsona. Propustio je i Australijan open, ali je početkom marta odigrao egzibicioni meč protiv Karlosa Alkarasa.

Nadal se trenutno priprema za sezonu na šljaci, te je njegov fokus usmeren na Rolan Garos. Ovaj turnir predstavlja poseban izazov za Španca, koji je poznat po svojoj dominaciji na ovom tipu podloge.

Najnovija fotografija nekadašnjeg broja jedan koja se pojavila na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju. Slika prikazuje Nadala kako pozira sa mladim fanovima, ali ono što je privuklo najviše pažnje jeste Rafaelova kosa. Mnogi korisnici društvene mreže "X" primetili su da je kosa tenisera postala sve ređa, što je izazvalo lavinu komentara.

 

 

Godinama se spekuliše o Nadalovoj kosi, ali čini se da nikada nije izgledala lošije. Dlake su sve ređe, što je dovelo do brojnih komentara na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili mišljenje da bi Nadal trebalo da "odustane" i skroz obrije glavu. Ova tema je izazvala živu raspravu među fanovima tenisa i korisnicima društvenih mreža.

Ako uporedimo Rafu sa najvećim rivalom, Novakom Đokovićem koji je samo godinu dana mlađi, jasno je ko je ostario kao crno vino, a ko kao korozivno gvožđe. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novak Đoković na skorašnjoj promociji filma o Nikoli Piliću

Rafael Nadal se i dalje suočava sa izazovima na terenu, ali i van njega, kao što je slučaj sa raspravom o njegovoj kosi. Ipak, njegova posvećenost i upornost ga i dalje čine značajnim takmičarem u svetu tenisa. S nestrpljenjem se očekuje njegov povratak na teren i učešće na nadolazećim turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading