NOVAK JE ČOVEK KAKAV SE RAĐA JEDNOM U NEKOLIKO DECENIJA! Pilić ŽESTOKO nahvalio Đokovića!

Autor:

Sport

29.03.2024

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja sam trenirao Novaka Đokovića", to je divna rečenica.

NOVAK JE ČOVEK KAKAV SE RAĐA JEDNOM U NEKOLIKO DECENIJA! Pilić ŽESTOKO nahvalio Đokovića!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je prisustvovao projekciji filma "Legenda", koji je posvećen legendarnom teniskom treneru Nikoli Piliću.

Nakon projekcije, obojica su se obratili medijima, a bivši proslavljeni teniski as imao je ozbiljne reči hvale za svetskog broja jedan.

- Moram da kažem nešto što me uvek bocka, a to je da smo tvoj otac i ja, kad si imao 15 godina, bili sigurni da ćeš biti dobar igrač. Nisam znao da ćeš biti broj jedan, ali sam znao da ćeš biti izuzetno dobar, jer sve je išlo ka tome. Zato kažem, tvoje kvalitete ne samo teniske, već i kao čoveka su i za mene bili izuzetno važni. Još jednu stvar ću reći, koja me isto tako muči, želeo bih da ti kao Srbin, da Srbi poštuju tebe kao što Argentinci poštuju Maradonu i Mesija, jer ti si to zaslužio - rekao je Pilić i dodao:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novak Đoković i Nikola Pilić

- Imidž Srbije koji je Novak u poslednjih 20 godina napravio ne postoji ni u jednoj diplomatiji na svetu, ako nemaš čoveka kao što je on, sa njegovom harizmom. I ja kažem, ne želim da dajem neke komplimente, ali Novak je čovek kakav se rađa jednom u nekoliko decenija i ja stojim iza toga. Kad govorim brojke nisam subjektivan, brojke govore da je novak ne samo najbolji teniser svih vremena, već ako pet puta bude najbolji sportista sveta da je to jako teško napraviti. Zahvaljujem mu za sve sto je napravio i za mene i što mogu da kažem "Ja sam trenirao Novaka Đokovića", to je divna rečenica - završio je bivši teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading