HRVAT KOJI JE UPOZNAO NOVAKA I IVANIŠEVIĆA PLAKAO DAN POSLE RASKIDA! Nije mogao da ZADRŽI SUZE!

Autor:

Sport

28.03.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U to doba zaista nisam znao da li će biti najbolji teniser svih vremena", naglasila je legenda jugoslovenskog sporta.

HRVAT KOJI JE UPOZNAO NOVAKA I IVANIŠEVIĆA PLAKAO DAN POSLE RASKIDA! Nije mogao da ZADRŽI SUZE!

Foto: Mario Ćužić / HTS

Na 71. Martovskom filmskom festivalu posebnu čar promociji filma "Nikola Pilić - Legenda" uneo je lično glavni protagonista ovog ostvarenja.

U svečanoj atmosferi Doma omladine u Beogradu održana je konferencija za medije na kojoj je prisustvovala filmska ekipa, a posebno je bilo značajno obraćanje samog Nikole Pilića, koji je kroz suze govorio o najboljem teniseru današnjice, Novaku Đokoviću. 

Inače, Pilić je upravo bio taj koji je svojevremeno upoznao Novaka i već sada bivšeg trenera Gorana Ivaniševića. 

Kada je Đoković imao tek 15 godina, i pojavio se u teniskoj akademiji proslavljenog Hrvata, tada je Ivanišević već bio velika teniska zvezda. 

Navodno, priča kaže da je Pilić predstavio budućeg svetskog broja jedan Goranu, te da su posle imali sparing. Ivanišević je bi oduševljen mladim Srbinom, te je svojim rečima naglasio da je prilično dobar- 

Ipak, nije ova emotivna priča stara 20 godina rasplakala Pilića, već samo prisećanje na Noletov dolazak u akademiju, te njegovi ljudski kvaliteti.

- U to doba zaista nisam znao da li će biti najbolji teniser svih vremena, ali činjenica da smo njega prihvatili u mojoj Akademiji sa... Prihvatili smo ga kao da je naš sin - rekao je na početku priče Pilić uz suze, zatim i nastavio:

Foto: Public

Novak Đoković i Nikola Pilić

- To su sve emocije koje dobijaju neki stari ljudi, koje pre toga nisam imao. Činjenica je da moja supruga i ja smo Novak primili stvarno kao specijalnu personu, znajući šta se događa i ovde u Srbiji. Izvinite što su emocije izvirile iz mene. Novak kao čovek i kao igrač je jedna specijalna persona i njegov personaliti i harizma... Ja sam bio uveren da će on biti internacionalni igrač, nisam znao da će biti broj jedan. Njegov kvalitet kao čovek i kao igrač je izuzetno veliki i to sm ovideli i moja supruga i ja.

Potom se još jednom ogradio od sopstvenih emocija, ne želeći da zvuče iskarikirano i prenaglašeno.

- Izvinite što sam ja malo sa emocijama otišao malo dalje, ali ne smeta ništa. Novak je čovek koji daje zahvalnost jednom treneru, on je to uradio najviše od svih igrača - dovršio je Pilić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading