IVANIŠEVIĆ SE ZASITIO ĐOKOVIĆA MNOGO RANIJE! Evo KADA je Hrvat prvi put pomenuo OTKAZ!

Autor:

Sport

27.03.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još tada se moglo naslutiti...

IVANIŠEVIĆ SE ZASITIO ĐOKOVIĆA MNOGO RANIJE! Evo KADA je Hrvat prvi put pomenuo OTKAZ!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević završili su saradnju. Kao bomba odjeknula je jutros vest da su Srbin i Hrvat stavili tačku na uspešnih pet godina zajedničkog rada tokom kojih su osvojili devet grend slemova (Zec došao pred sam početak Vimbldona 2019. na kojem je Novak podigao pehar), dok je najbolji teniser sveta sa njim u boksu srušio brojne rekorde.

Međutim, Noletu nije dobro krenulo u 2024, ispao je sa Australijan opena u polufinalu, u Indijan Velsu je okončao nastup u trećem kolu, a onda je odustao od Majamija da se presabere. Očigledno je zaključio da od Ivaniševića ne dobija to što mu je potrebno u trenucima kada mu ne ide, pa su se prijateljski razišli.

Ipak, iako je Đokovićeva poruka od jutros upućena doskorašnjem treneru bila izuzetno emotivna, svetski as je nesumnjivo tokom saradnje sa Hrvatom imao raznih "burnih" momenata. Iako se čini kao da je današnja vest došla kao grom iz vedra neba, možda je Ivanišević između redova tako nešto najavljivao - da li zbog takve vrste saradnje, zasićenja ili samo iz šale, ne znamo.

Naime, nakon prošlogodišnjeg osvajanja US Opena, na pitanje da li mu sada lakše padaju velika finala sa Noletom nego na početku njihove saradnje, Ivanišević se nasmejao.

- Nije mi sada lakše, Grend slem finale je Grend slem finale. Videli ste u Vimbldonu, jedan poen gore-dole moglo je sve biti drugačije i tamo, a moglo je i ovde, da je Medvedev dobio drugi set. Ali sada sam se već "ušemia", malo ga čujem kada viče, malo ne. Falio mi je US Open sa njim, imao sam sa Čilićem, imam i sa Noletom. Sada mogu i otkaz da dam jer smo sve osvojili, a znam da čelindžere i fjučerse neće igrati... Sve smo osvojili - rekao je Ivanišević i tako pre skoro sedam meseci prvi put pomenuo razilaženje puteva sa Novakom, što se danas i obistinilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading