ŠOK NIOTKUDA! ĐOKOVIĆ PREKINUO SARADNJU SA IVANIŠEVIĆEM! Novak potvrdio!

Autor:

Sport

27.03.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ovo nije očekivao!

ŠOK NIOTKUDA! ĐOKOVIĆ PREKINUO SARADNJU SA IVANIŠEVIĆEM! Novak potvrdio!

Foto: Tanjug/AP

Ivanišević i Đoković

Najbolji teniser planete Novak Đoković prekinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem posle pet godina!

Pravo niotkuda, srpski teniser oglasio se na društvenoj mreži Instagram kako bi potvrdio vest koja je šokirala sve pratioce.

 

- Jasno se sećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to davne 2018. godine, i Marijan i ja smo želeli da unesemo inovacije i magiju serviranja u naš dvojac. U stvari, ne samo da smo doneli servis, već i mnogo smeha, zabave, broj 1 na rang listi na kraju godine, obaranja rekorda i još 12 Grend slemova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malo drame? Goran i ja smo pre nekoliko dana odlučili da prekinemo saradnju. Naša hemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše prijateljstvo je uvek bilo čvrsto. U stvari, ponosan sam što mogu da kažem (nisam siguran da on jeste) da osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo i sporednu bitku u "Parkiziju" koja je trajala... mnogo godina. I – taj turnir za nas nikada ne prestaje. Šefinjo, hvala na svemu prijatelju. Volim te - napisao je Novak na svom profilu.

Đoković je naveo mnogobrojne uspehe u tekstu koje su zajedno postigli. Zajedno su prošli kroz mnogo toga, a konkretan razlog zbog kog se rastaju znaju samo njih dvojica. Sarađivali su zajedno od 2019. godine od Vimbldona kada se Ivanišević priključio Novakovom timu, da bi tri godine kasnije Hrvat postao i njegov prvi trener nakon odlaska Vajde. Šta je sledeći korak za Novaka, videćemo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Kiki

27.03.2024 14:56

Koji kvarnjak, ali zivot ide dalje