NIJE MALA CIFRA! Evo koliko Ivanišević ZARAĐUJE od svakog Novakovog TURNIRA!

Autor:

Sport

28.02.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni hrvatski as sa uspehom predvodi najboljeg tenisera sveta.

NIJE MALA CIFRA! Evo koliko Ivanišević ZARAĐUJE od svakog Novakovog TURNIRA!

Foto: Tanjug/AP

Goran Ivanišević i Novak Đoković slave 23. grend slem titulu

Legendarni bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević već više od četiri godine predvodi stručni štab najboljeg u istoriji Novaka Đokovića, a njihova saradnja je donela izuzetan uspeh u svetu "belog sporta".

Njih dvojica su zajedno osvojili impresivnih 10 Grend slem titula, što pokazuje njihovu zajedničku snagu i veštinu, kada je Nole na terenu.

Tako Ivanišević mesečno zaradi do 40,000 evra, ali ta svota zna da bude i znatno veća kada "kapne" nekakav bonus. Prema pisanju hrvatskih medija, Goran zaradi 10 posto prihoda od svakog Grend slema, koji Đoković osvoji.

Republika

Foto: Starsport

Goran Ivanišević

Njihova saradnja nije samo trajna, već i izuzetno plodonosna, kako se vidi po njihovim značajnim pobedama na međunarodnoj teniskoj sceni. Mogućnost ovog tandema da konstantno nadmašuje svoje protivnike i osvaja prestižne titule bez dileme je učvrstila njihov status kao moćnu silu u ovom sportu.

Đokovićeva izuzetna igra nije se ogledala samo u pobedama na terenu, već i u značajnim finansijskim dobitcima. Prošle godine, srpski teniser je zaradio impresivnu sumu od skoro 16 miliona evra na turnirima, što potvrđuje njegov izuzetan talenat i široku popularnost na teniskoj pozornici.

Dok Ivanišević i Đoković nastavljaju saradnju i teže daljem uspehu, njihova partnerstvo ostaje u fokusu pažnje u teniskom svetu. Njihovi zajednički uspesi i težnja ka izvrsnosti služe kao inspiracija budućim igračima i svedoče o trajnom nasleđu koje stvaraju u ovom sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Roki

24.03.2024 08:18

Nismo zaboravili njegove ispade mrznje. Ali, eto, Novak ga je izabrao.