FILARRI PREKINUO ĆUTNJU! Oglasio se nakon HAOSA posle PZE: Slomljena su mi krila!

Autor:

Zabava

28.02.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač otkrio kako se oseća nakon PZE, gde nije uspeo da uđe u finale!

FILARRI PREKINUO ĆUTNJU! Oglasio se nakon HAOSA posle PZE: Slomljena su mi krila!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mladi pevač Filarri sinoć se takmičio u prvoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju" i nije prošao u finale takmičenja. On je izveo pesmu "Ko je ta žena", uz prateće vizuale, a na sebi je imao dugu belu haljinu, koja je podsećala na spoj odela i venčanice.

Filarri se oglasio prvi put nakon nastupa, te otkrio kako se oseća zbog toga što nije prošao u finale.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Filarri

- Hvala vam! Za svaki glas i poruku podrške koju ste mi poslali prošle večeri. Trebalo mi je malo vremena da saberem utiske od sinoć. PZE24 je bio rolerkoster za mene. Ove godine, uneo sam mnogo ljubavi, iskrenosti, truda i rada u ceo nastup, pesmu i koncept. Ponosan sam na svoj tim i sebe što smo pored svih prepreka bili dovoljno hrabri i uspeli da stvorimo ovakav nastup na koji sam jako ponosan. Ovaj nastup je moja lična karta, nešto što će zauvek predstavljati moj rad, umestnost i stav. Iako su mi trenutno možda slomljena krila, neću prestati da se zalažem za sve u šta jako verujem. Očigledno moj nastup nije razumeo žiri ili šira javnost i žao mi je zbog toga, jer smatram da svi treba da budemo ponosni na ovaj nastup, koji može da parira svetskim - napisao je Filarri.

 

 

Inače, njegov nastup je izrevoltirao Slobu Radanovića, koji ga je prozvao javno, zbog čega su ga razapeli na društvenim mrežama, a o čemu možete čitati klikom na link OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dušica

29.02.2024 12:16

Nije dovoljno biti homo, našminkati se i obući haljinu. Moraš i da pevaš, a to nije za tebe. Nađi drugo zanimanje.